Citește Descrierea Oficială

Studiu la IUBH

Vrei să începi o carieră internațională în Europa și să cauți o cale flexibilă și accesibilă pentru a atinge acest obiectiv? Programele noastre Masterat și MBA on-line vă oferă o orientare internațională cu accent pe competențele de afaceri și de management general.

În același timp, ei folosesc o modalitate inovatoare de a vă permite să studiați în propriul ritm, loc și timp. Cu modelul nostru de studiu, punem un mare accent pe flexibilitatea maximă și ne adaptăm perfect la viața și nevoile dvs.

Studiul IUBH Online - calea cea mai flexibilă spre succes

Cu cursurile noastre Master și MBA on-line, vă oferim cel mai inovativ și modern program de studiu on-line la nivel mondial.

Programele noastre sunt extrem de flexibile și de înaltă calitate, cu un accent puternic pe partea practică și numeroase servicii și inovații care vă ajută să faceți studiile mai ușoare. Absolvenții noștri afișează abilități interculturale, o bună cunoaștere a limbii engleze și o vastă cunoaștere a managementului general, deschizând ușile pentru locuri de muncă internaționale atractive și un start pentru carierele lor în management în toate industriile.

Cariera ta este motivația noastră

Învățământul la distanță la IUBH oferă studenților noștri oportunitatea de a se dezvolta la nivel personal și profesional și de a-și dezvolta cariera prin studii flexibile, orientate spre practică. Căutăm în mod special profesioniști și indivizi care ar dori să se dezvolte la nivel personal și profesional, în timp ce își continuă în continuare sarcinile de bază.

De aceea proiectăm programele și cursurile noastre pentru a fi cât mai flexibile și mai inovatoare, dar fără a sacrifica calitatea obișnuită a IUBH.

De asemenea, considerăm că este important să combinăm expertiza specialiștilor noștri și să ne concentrăm pe servicii sub forma serviciilor excelente și a consilierii elevilor, precum și a materialelor de învățare profesionale și inovatoare.

Ce ne distinge:

  • Promovăm dezvoltarea profesională și personală, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui student.
  • Ne pregătim studenții cât mai bine cu putință pentru o carieră de succes - fie în țara lor de origine, fie în altă țară.
  • Programul nostru de învățământ la distanță este cât mai flexibil posibil - puteți studia oricând, oriunde.
  • Studenții noștri profită de materiale de învățare multimedia de înaltă calitate.
  • Curricula noastră este foarte orientată spre practică.
  • Integrăm numeroși experți din industrie în programele noastre.
  • Studenții, lectorii și partenerii noștri pot participa activ la dezvoltarea curriculumului, materialelor și serviciilor didactice.
  • Astfel, putem garanta calitatea constantă a tuturor cursurilor, materialelor și serviciilor noastre de predare.

Acreditare și clasament

IUBH are un număr de acreditări și sigilii care marchează calitatea și excelența. Am realizat acest lucru prin creșterea continuă a calității programelor noastre și a predării.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

IUBH Online

Programul nostru de învățământ la distanță MBA este punctul de plecare ideal pentru următorul pas în calea ta profesională - o carieră ca manager de succes. Programul te ... [+]

Master of Business Administration

Ia-ți cariera la noi înălțimi.

Ușa ta la lumea afacerilor

Programul nostru de învățământ la distanță MBA este punctul de plecare ideal pentru următorul pas în calea ta profesională - o carieră ca manager de succes. Programul te califică în domeniile administrației afacerilor, managementului corporativ, marketingului, finanțării și conducerii pentru activități exigente de la nivel mediu la management superior din multe domenii și domenii de specialitate. Și orientarea sa internațională te face potrivită pentru piața globală a forței de muncă.

Apropo: În MBA distanța de învățare clasament 2017 de vergleich.org cursul nostru de studiu a fost câștigătorul cu cel mai înalt grad de 1.3.... [-]

Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
12 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH Online

Programul nostru de MBA cu o specializare în finanțe ... [+]

MBA în finanțe

Cariera ta internațională în domeniul finanțelor.

Ușa ta la lumea afacerilor

La ce proiecte merită să investești? Care este valoarea reală a unei companii? Ce instrumente sunt disponibile pentru a măsura valoarea unei companii și a evalua piețele financiare? Cum se poate asigura un echilibru optim între obiectivele concurente de lichiditate, siguranță, randament și creștere?

Programul nostru de MBA cu o specializare în finanțe

Scurtă prezentare a studiuluiGradul: Master of Business Administration (MBA)Credite: 90 ECTSÎnceperea studiului: Oricând (fără dată de începere fixă ​​sau termene de înscriere)Durata studiului: o perioadă de studiu standard: 18 luni. Sunt posibile diferite modele de timpModel de studiu: studiu online incl. examene on-line 24/7Opțiunea de post-studiu: 18 luni de viză de lucru post-studiu, carte albastră UETaxe: începând de la 439 de euro pe lună * (burse disponibile numai pentru studenții din afara UE)Să începem... [-]
Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH Online

Fie că este vorba de comerț clasic sau cumpărături on-line, în servicii financiare, aviație, călătorii și turism sau în telecomunicații: în aproape toate domeniile indust ... [+]

MBA în gestionarea datelor mari

Cheia succesului în afaceri.

Ușa ta la lumea afacerilor

Fie că este vorba de comerț clasic sau cumpărături on-line, în servicii financiare, aviație, călătorii și turism sau în telecomunicații: în aproape toate domeniile industriale, datele determină succesul unei afaceri. Nu sunt doar cantități mari de date colectate.

În schimb, este vorba de prelucrarea acestor date și de utilizarea lor într-un mod profitabil. Pe lângă expertiza științifică, MBA vă va ajuta să obțineți cunoștințe aprofundate în domeniul managementului general, cu o specializare în managementul datelor mari.

O scurtă trecere în revistă a studiuluiGradul: Master of Business Administration (MBA)Credite: 90 ECTSÎnceperea studiului: Oricând (fără dată de începere fixă ​​sau termene de înscriere)Durata studiului: Durata standard de studiu: 18 luni. Sunt posibile diferite modele de timpModel de studiu: studiu online incl. examene on-line 24/7Opțiunea de post-studiu: 18 luni de viză de lucru post-studiu, carte albastră UETaxe: începând de la 439 de euro pe lună * (burse disponibile numai pentru studenții din afara UE)Să începem... [-]
Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH Online

Informația este cel mai important capital pentru companii. Dar cine decide ce informații sunt valoroase? Cum obții cele mai bune rezultate? Și ce tehnologie poate fi util ... [+]

MBA în Management IT

Puntea între management și tehnologie.

Ușa ta la lumea afacerilor

Informația este cel mai important capital pentru companii. Dar cine decide ce informații sunt valoroase? Cum obții cele mai bune rezultate? Și ce tehnologie poate fi utilă? Acestea sunt întrebările la care au răspuns specialiștii IT Management.

În MBA Managementul IT, veți învăța despre dezvoltarea și managementul infrastructurilor IT, conceptele internaționale de management de proiect și implementarea serviciilor IT pentru părțile interesate interne și clienți. Veți învăța, de asemenea, elementele de bază ale ingineriei software și veți investiga subiecte precum respectarea informațiilor IT, protecția datelor și securitatea informațiilor. Pe lângă know-how-ul expert, vă veți aprofunda cunoștințele în domeniul managementului general.... [-]

Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH Online

Inginerii sunt obligați să afișeze un număr mare de calități cum ar fi precizia, eficiența și fiabilitatea. În managementul de inginerie, veți învăța cum să gestionați ac ... [+]

MBA în Managementul Ingineriei

Deveniți expertul în cerere la interfața dintre management și tehnologie.

Ușa ta la lumea afacerilor

Inginerii sunt obligați să afișeze un număr mare de calități cum ar fi precizia, eficiența și fiabilitatea. În managementul de inginerie, veți învăța cum să gestionați aceste persoane talentați, în timp ce, în paralel, dezvoltați și îmbunătățiți strategiile de piață, managementul mărcii și rentabilitatea.

În cadrul programului nostru de MBA cu specializarea Management Engineering, veți învăța să faceți distincția între mai multe aspecte ale internetului lucrurilor, inclusiv problemele legate de consum, afaceri, probleme sociale și de mediu.... [-]

Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH Online

Veți conduce campanii de marketing și publicitate internaționale și veți colabora cu parteneri, colegi și agenții din întreaga lume. Un MBA în Marketing va deschide ușa p ... [+]

MBA în marketing

Design branding de succes.

Ușa ta la lumea afacerilor

Veți conduce campanii de marketing și publicitate internaționale și veți colabora cu parteneri, colegi și agenții din întreaga lume. Un MBA în Marketing va deschide ușa pentru o carieră de manager de marketing pentru o companie globală.

Acest program MBA vă extinde cunoștințele de marketing în mod special în domeniile de branding și marketing internațional de produse și servicii. Printre altele, veți învăța cum să implementați marketingul relațional sistematic (Customer Relationship Marketing) și să creșteți valoarea de viață a clienților printr-o înțelegere și cunoaștere a loialității clienților pe termen lung.... [-]

Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
53604 Bad Honnef, Renania de Nord-Westfalia, Germania