Stafford

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Stafford a fost format în 1993, în Emiratele Arabe Unite, cu singura intenție de a oferi asistență de învățământ la distanță la profesioniști de afaceri din Orientul Mijlociu pentru a obține de bună calitate calificări recunoscute la nivel internațional, care le-ar marca manageri ca serioase și avanseze in cariera lor.

Incepand cu 7 studenți în 1993 peste un deceniu mai târziu, suntem implicați cu o medie de 1000 de studenți pe an de învățământ la distanță availing. Toate sunt manageri ocupati minte serioase care dovedesc lumii că ei înseamnă a reuși.

Stafford este în întregime concentrat pe sprijinirea profesioniștilor cu normă întreagă în afaceri cu învățământ la distanță de calitate pentru a accelera cariera lor prin studiu independent.

Stafford funcționează în Orientul Mijlociu și Levant distanța regiunea ofertă de învățare a lui BA Executive MBA, doctorate,, diplome și mai mult.

Ne mândrim cu angajamentul nostru de a succesului academic și de afaceri din studenții noștri, relațiile noastre excelente cu universitățile noastre din Marea Britanie, integritatea noastră și de înaltă calitate a personalului nostru de suport academic și administrativ.

De-a lungul anilor, ne-am privit mulți dintre studenții noștri urca pe scara ierarhică și să ajungă la punctul culminant cu cunoștințele lor adăugată prin învățământul la distanță de MBA si alte cursuri, cum ar fi de doctorat și masterat. Ca urmare a Învățământ la Distanță MBA, elevii și-au deschis cu succes propria afacere, sau plecat pe pentru a deveni directori de companii multinationale. Unii s-au schimbat total carierei lor profesionale și au câștigat satisfacția de a ști că sunt în elementul lor adevărat, după ani de muncă în mai puțin plină de satisfacții.

Iar acum, cu peste 2000 de profesionisti ca prieteni absolvit, ne propunem să efectueze misiunea de învățământ la distanță cu nerăbdare următoarea generație de studenți. Mândria noastră în studenților noștri este dublată de fiecare dată când participa la ceremoniile de absolvire de la Universitatea în sine.

51653_Stafford-banner-partener-UK-universități

Locații

Emiratele Arabe Unite Online

Address
United Arab Emirates
Emiratele Arabe Unite Online, Emiratele Arabe Unite

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Jordan Online

Address
Jordan Online, Iordania

Kuweit Online

Address
Kuweit Online, Kuweit

Liban Online

Address
Liban Online, Liban

Oman Online

Address
Oman Online, Oman

Qatar Online

Address
Qatar Online, Qatar

Arabia Saudită Online

Address
Arabia Saudită Online, Arabia Saudită

Bagdad

Address
Bagdad, Guvernatorul din Bagdad, Irak

Africa de Sud Online

Address
Africa de Sud Online, Africa de Sud

Mauritius Online

Address
Mauritius Online, Mauriţius

Tanzania Online

Address
Tanzania Online, Tanzania

Tripoli

Address
Tripoli, Districtul Tripoli, Libia

Sana'a

Address
Sana'a, Municipiul Capitalei, Yemen

Juba

Address
Juba, Equatoria centrală, Sudanul de Sud

Washington

Address
Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Damasc

Address
Damasc, Guvernatorul Damascului, Siria

Nicosia

Address
Nicosia, Nicosia, Cipru

Tehran

Address
Tehran, Provincia Teheran, Iran

Ottawa

Address
Ottawa, Ontario, Canada

Abuja

Address
Abuja, Teritoriul Capitalei Federale, Nigeria

Programe

BA
Cursuri
DBA
MA
MBA
MSc
Această școală oferă și: