Read the Official Description

O universitate de cercetare de clasă mondială

Conduită de creativitatea intelectuală și gândirea critică din 1479, cercetătorii și studenții de la University of Copenhagen au extins orizonturile și au contribuit la mutarea lumii înainte. Cu cei 5.000 de cercetători și 39.000 de studenți, Universitatea se mândrește cu un mediu internațional de cercetare și de studii și se află pe primul loc în topul listelor cu cele mai bune universități din lume.

Universitatea oferă studenților și studenților ocazia de a-și dezvolta talentul și lansează inițiative interdisciplinare ambițioase în sprijinul comunităților academice puternice. Prin învățarea bazată pe cercetare - și implicarea lor în cercetare - elevii sunt pregătiți pentru a răspunde provocărilor și nevoilor societății.

University of Copenhagen se străduiește să devină una dintre cele mai verzi zone campus din lume, lăsând cât mai puțin amprenta de mediu și climă posibil. Universitatea facilitează colaborarea transfrontalieră, colaborează cu comunitatea de afaceri și ajută studenții să găsească programe și proiecte relevante în domeniul durabilității.

Universitatea se concentrează și pe egalitatea de gen și consideră diversitatea ca o forță.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Pe scurt

University of Copenhagen fost înființată în 1479 de către regele danez Christian 1 și astăzi are aprox. 39.000 de studenți și 9000 de angajați - dintre care aproximativ 5.000 sunt cercetători - și venituri de 8.6 miliarde DKK.

Nouă premii Nobel au fost acordate cercetătorilor de la Universitatea.

alianţe

University of Copenhagen este membră a două alianțe internaționale ale unor universități de rang înalt:

  • Alianța Internațională a Universităților de Cercetare (IARU)

și

  • Liga Universităților Europene de Cercetare (LERU)

Alumni

Universitatea dorește să susțină relațiile pe tot parcursul vieții cu absolvenții săi. Dacă ați absolvit University of Copenhagen , sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați rețelei de absolvenți. Calitatea de membru este gratuită.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

University of Copenhagen

Programul Labvet Europe vizează calificarea medicilor veterinari de laborator desemnați la nivelul cerut de Directiva UE din 2010 privind protecția animalelor utilizate î ... [+]

Programul educațional online pentru medicul veterinar desemnat competent în instalațiile de laborator de animale

Programul Labvet Europe vizează calificarea medicilor veterinari de laborator desemnați la nivelul cerut de Directiva UE din 2010 privind protecția animalelor utilizate în scopuri științifice și documentul de orientare ulterioară. Trebuie văzută ca o continuare a competențelor dobândite în urma programelor anterioare din categoria D FELASA, dar este dedicată numai acelor mii de veterinari care lucrează în întreaga lume ca medic veterinar de laborator de laborator.

Programul este 100% on-line și este acreditat de Federația Asociațiilor Europene de Laboratoare Animale (FELASA). Este structurat pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile pe care le puteți utiliza în activitatea de zi cu zi ca medic veterinar desemnat.... [-]

Danemarca Copenhagen
Înscriere Deschisă
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză