Citește Descrierea Oficială

O universitate de cercetare de clasă mondială

Conduită de creativitatea intelectuală și gândirea critică din 1479, cercetătorii și studenții de la University of Copenhagen au extins orizonturile și au contribuit la mutarea lumii înainte. Cu cei 5.000 de cercetători și 39.000 de studenți, Universitatea se mândrește cu un mediu internațional de cercetare și de studii și se află pe primul loc în topul listelor cu cele mai bune universități din lume.

Universitatea oferă studenților și studenților ocazia de a-și dezvolta talentul și lansează inițiative interdisciplinare ambițioase în sprijinul comunităților academice puternice. Prin învățarea bazată pe cercetare - și implicarea lor în cercetare - elevii sunt pregătiți pentru a răspunde provocărilor și nevoilor societății.

University of Copenhagen se străduiește să devină una dintre cele mai verzi zone campus din lume, lăsând cât mai puțin amprenta de mediu și climă posibil. Universitatea facilitează colaborarea transfrontalieră, colaborează cu comunitatea de afaceri și ajută studenții să găsească programe și proiecte relevante în domeniul durabilității.

Universitatea se concentrează și pe egalitatea de gen și consideră diversitatea ca o forță.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Pe scurt

University of Copenhagen fost înființată în 1479 de către regele danez Christian 1 și astăzi are aprox. 39.000 de studenți și 9000 de angajați - dintre care aproximativ 5.000 sunt cercetători - și venituri de 8.6 miliarde DKK.

Nouă premii Nobel au fost acordate cercetătorilor de la Universitatea.

alianţe

University of Copenhagen este membră a două alianțe internaționale ale unor universități de rang înalt:

  • Alianța Internațională a Universităților de Cercetare (IARU)

și

  • Liga Universităților Europene de Cercetare (LERU)

Alumni

Universitatea dorește să susțină relațiile pe tot parcursul vieții cu absolvenții săi. Dacă ați absolvit University of Copenhagen , sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați rețelei de absolvenți. Calitatea de membru este gratuită.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

University of Copenhagen

Programul LabVet Europe te califică să lucrezi ca medic veterinar de laborator desemnat în conformitate cu directiva UE din 2010 privind producția de animale utilizate în ... [+]

Deveniți un veterinar desemnat de FELASA

Programul LabVet Europe te califică să lucrezi ca veterinar de laborator pentru animale, în conformitate cu Directiva UE din 2010 privind producția de animale utilizate în scopuri științifice, cunoscută anterior ca categoria FELASA D.

Programul LabVet este un program on-line 100% menit să ofere cunoștințelor și competențelor necesare laboratorului veterinar de laborator în munca dumneavoastră zilnică de veterinar desemnat.

Scopul nostru este de a oferi un program la un nivel inalt, de inalta calitate si acces usor pentru Veterinarii desemnati din intreaga lume "

Program Director, profesor Axel Kornerup

Module de curs... [-]
Danemarca Copenhagen
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză