Cele mai bune universități, colegii și școli de afaceri din

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din . Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din . Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Danemarca

IBA International Business Academy

MSc Danemarca Kolding September 2018

SC IBA Afaceri Internaţionale Academy &nbsp În ultimii 100 de ani, Scoala de Afaceri Kolding sa dezvoltat de la o mică şcoală seară locale într-o instituţie de învăţământ majoră. După fuziunea cu şcolile de afaceri în Fredericia (2002) şi Aabenraa (2004), şi având în vedere noul nume al International Business College (IBC), şcoala are acum peste 6000 de elevi, dintre care 3400 sunt full-time. Programe la nivel de programe de studiu a început în Kolding în 1982 şi din … [+] 1991 departamentul de învăţământ superior a fost numit International Business Academy (IBA), care oferă studenţilor posibilitatea de a efectua stagii de practică de lucru şi schimburi de studiu în întreaga lume, ca parte integrantă a studiului lor. În 1994, IBA atins sale de acreditare de peste mări, pentru acordarea de Diploma de învăţământ superior. În anul 1996 gradul de licenţă cu onoruri în Afaceri Internaţionale a fost introdus, cu ultimul an predate de e-learning, urmată în 2002 de un Master of Science (MSc), de asemenea, în Afaceri Internaţionale - atât de grade dezvoltate în cooperare cu, şi validate de, London South Bank University. În 2006, un Executive MBA a fost început în cooperare cu Coventry University. În 2007, un nou grad în Afaceri Europene a fost introdus la IBA, în cooperare cu Coventry University Business School şi Leuven, Belgia, oferind studenţilor posibilitatea unică de a studia pentru o diplomă de trei ani cu gradul Onoruri în trei ţări diferite. De când a început în 1991, IBA sa concentrat pe dezvoltarea de legături mai puternice posibil cu instituţiile de învăţământ din întreaga lume, precum şi în Danemarca, în cazul în care aceasta este afiliată cu Kolding EA.IBA este un membru de lunga durata a reţelei de şcoli de Afaceri Internaţionale şi are, de asemenea, parteneriate puternice cu mai multe companii si organizatii din intreaga lume. În prezent, există aproximativ 800 de studenţi în programele de IBA. Elevii provin din Danemarca şi din străinătate şi ei formează baza pentru un mediu interesant, atractiv de studiu şi internaţionale. Pe plan local, regional, naţional şi la nivel global, IBA este astăzi sinonim cu educaţie de înaltă calitate de afaceri international. [-]