Citește Descrierea Oficială

ea Open University din Cipru este un modern și de pionierat public universitate, cu sediul în Nicosia. Adoptarea și implementarea metodologie flexibilă de educație deschisă și la distanță, A reușit să sculpteze noi oportunități la universitate și de învățare pe tot parcursul vieții.

De la începuturile sale până astăzi APKY în curs de dezvoltare dinamic, oferind studii universitare recunoscute la nivel universitare și postuniversitare (Masterat și doctorat) în domenii științifice moderne, care acoperă cele trei școli de:

 • Umanistice și Științe sociale,
 • Pure & Stiinte Aplicate și
 • Economie & Management.

În afară de studiu pur academică oferind APKY funcționează chiar și direcționate de specialitate la distanță scurtă de programe de formare pe teme de actualitate. Ca o universitate publică este APKY echivalent cu toate universitățile recunoscute din lumeIndiferent de metodologia de formare de mai jos, convențională sau în alt mod. Curricula să îndeplinească cerințele științei moderne, societate și economie, și sunt complet armonizate cu punctele europene ECTS de credite transferabile, care facilitează mobilitatea studenților și relația reciprocă dintre universități convenționale și APKY.

Participarea la ofertele APKY flexibilitate și posibilitatea de a tuturor utiliza cele mai noi tehnologii de e-learning și instrumente interactive adecvate care câștiga în propriul lor timp și loc, o calificare universitară recunoscută în picioareCeea ce va contribui în mod semnificativ pentru a continua cu pași de echilibru și încredere spre viitor.

Împreună cu calitatea înaltă a muncii educaționale, APKY asigură modernizarea existente și de a organiza noi infrastructuri de cercetare, încercări de a mări capacitatea de personal a cercetătorilor și a maximiza cercetare de activitatea în piața internă și non-plane în știință, care tratează. Un factor important în acest succes sunt variate parteneriate dezvoltat cu asociații, organisme, academice și de cercetare instituții, cu organizațiile europene și internaționaleȘi care se extinde continuu, cu scopul de internaționalizare și observarea unei cercetări și învățare puternic pol.

Ca educație și cultură la purtător APKY prin diverse acțiuni și inițiative care caută cea mai largă ofertă și participarea în societate și cuplarea efectivă a societății.

viziune

The Open University din Cipru (APKY) prevede să devină o universitate internațională modernă, de pionierat și antropocentric. Prin procedurile de evaluare tinde să fie îmbunătățită la toate nivelurile și pentru a realiza promovarea educației și excelență. Intenția este dezvoltarea educației și, prin extensie, capitalul uman, resursa cea mai esențială a unei societăți. Încercările de a dezvolta Universitatea, în cazul în care calitatea studiilor, cercetării, extraversie și contribuția socială vor fi valori instituționale stabile. Pe baza valorilor și a oamenilor săi, metode inovatoare și idei, acțiuni și colaborări încearcă să schimbe un corp de cunoștințe, tehnologie, solidaritate socială și de cultură și joacă un rol-cheie în atingerea obiectivului statului de a face formare regională Cipru și centru de cercetare.

misiune

The Open University din Cipru, cu fundație în 2002 și calea sa de funcționare cu succes a deschis noi orizonturi în învățământul superior din țară. El a reușit să permită cetățenilor care din orice motiv nu a fost în măsură să studieze sau să finalizeze studiile universitare, pentru a efectua și pentru a obține o calificare recunoscută în picioare. În același timp, el a reușit să ofere o oportunitate pentru titularii de studii universitare să se specializeze cunoștințele lor, prin intermediul programelor sale de studii postuniversitare în discipline cererii moderne, utile și de mare pe piața forței de muncă. El susține chiar și cei care doresc o schimbare de cariera de a dobândi cunoștințe academice și competențe relevante pentru efortul.

Trimite APKY sunt:

 • calitate care oferă învățământ la distanță terțiară și nivelul de instruire.
 • Producerea și difuzarea cunoștințelor științifice prin predare și de cercetare.
 • Promovarea LLP.
 • Dezvoltarea infrastructurii tehnologice și a metodologiei educaționale în învățământul deschis și la distanță.
 • Cuplajul cu societatea și economia dezvoltării durabile și a progresului Ciprului.

APKY bazat pe (V)

 • inovație
 • flexibilitate
 • adaptabilitate
 • Noua tehnologie și aplicațiile sale

și are ca scop (v)

 • moderne și de calitate nivel liceal și universitar (programe de masterat și doctorat), care acoperă domenii științifice cheie.
 • promovarea învățământului la distanță și furnizarea de oportunități de învățare pentru toți, indiferent de câteva limitări potențiale, cum ar fi vârsta, timpul, locul de reședință sau altul.
 • dezvoltarea și susținerea cercetării la nivel local și internațional, în scopul de a produce cunoștințe științifice, care se răspândește în beneficiul societății.
 • consolidarea rolului unui executiv în procesul de învățare la distanță, în Cipru, ca un unic, specializat în această metodologie, Universitatea din țară.
 • internaționalizarea în continuare prin consolidarea și extinderea cooperării și a participării internaționale la notabile educaționale internaționale, organizații, rețele și asociații.
 • interconectarea cu materialul de producție și pe piața muncii.
 • creșterea dinamică și de dezvoltare într-o universitate modernă, independentă financiar și operațional autonom.
Programe predate în:
 • Engleză
 • Greacă

Această școală oferă și:

BBA

Open University Of Cyprus

Obiectivul principal al programului de licență în administrarea afacerilor este transferul de cunoștințe, metodologia de analiză a problemelor, know-how și instrumente fu ... [+]

Obiectivul principal al programului de licență în administrarea afacerilor este transferul de cunoștințe, metodologia de analiză a problemelor, know-how și instrumente funcționale care sunt considerate necesare în domeniul modern al managementului afacerilor și al organizațiilor.

Furnizarea acestor cunoștințe se bazează pe aplicarea lor atât la procesul de luare a deciziilor, cât și la o mai bună funcționare a întreprinderilor și a organizațiilor în general.

Curriculumul vizează studenții potențiali care:

Aceștia dețin un certificat de absolvire a școlii secundare (sau un echivalent) și urmăresc să lucreze în calitate de directori în companii și / sau organizații. În general, este destinat persoanelor care doresc să înțeleagă complexitatea zonei de afaceri și organizații și doresc să învețe și / sau să-și îmbogățească cunoștințele în acest domeniu prin combinarea cunoștințelor teoretice și practice necesare pentru gestionarea întreprinderilor și organizațiilor moderne , atât private, cât și publice.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Doctorat

Open University Of Cyprus

Programul de doctorat "Sisteme de informare și comunicare" are ca misiune principală cercetarea în probleme legate de sistemele de informare și comunicare. ... [+]

Programul de doctorat "Sisteme de informare și comunicare" al Universității Open Cipru oferă un număr limitat de posturi pentru disertația doctorală.

Scopul programului

Programul de doctorat "Sisteme de informare și comunicare" are ca misiune principală cercetarea în probleme legate de sistemele de informare și comunicare.

Domenii de cercetare / cerințe de admitere

Pentru anul academic 2017-2018, vor fi oferite până la două posturi în subiectul:

1. Computer Intelligence / Intelligence Artificial cu accent pe următoarele subiecte:

Învățarea mecanică și teoria învățării computaționaleMotivarea bunului simț și a argumentării formaleCitirea și înțelegerea mecanică a limbajului natural și a poveștilorDezvoltați aplicații inteligente pe dispozitive mobileCerințe de admitere... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
3 - 8 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Open University Of Cyprus

Programul de studii de poliție este destinat serviciului de poliție din Cipru și se adresează absolvenților Academiei de Poliție . ... [+]

Programul de studii de poliție este destinat serviciului de poliție din Cipru și se adresează absolvenților Academiei de Poliție .

Într-o perioadă de schimbare rapidă a ratelor și a nevoilor mari de securitate modernă și cetățenie, acest program de doi ani urmărește să ofere membrilor Poliției noi cunoștințe, deprinderi și practici cu o orientare europeană, completate, extinzându-se și actualizând de la caz la caz cunoștințele deja dobândite în timpul studiilor la Academia de Poliție din Cipru.

Pentru a obține o diplomă în studii de poliție, studenții trebuie să participe cu succes la 12 Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου tematice (12 module) tematice (120 ECTS în total) la Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Programul de studii STUDII ÎN CULTURA GRECIE oferă o introducere kaleidoscopică a fenomenului istoric numit Cultura elenă din antichitate până în prezent, transformările ... [+]

Programul de studii STUDII ÎN CULTURA GRECIE oferă o introducere kaleidoscopică a fenomenului istoric numit Cultura elenă din antichitate până în prezent, transformările și tranzițiile sale, contradicțiile și complexitatea, momentele strălucite și mai puțin stralucitoare. Prin această critică a percepției, este prezentată relevanța proceselor culturale pentru componentele istorice și sociale.

Obiectivul mai larg al programului este de a-și pregăti studenții cu abilități cognitive, metodologice și epistemologice, astfel încât să le permită să aprofundeze fenomenele culturale în general, să realizeze natura ideologică și politică, rasă și agonizantă a formulării istorice numite culturale, culturale și identitatea națională. Se pune accentul pe studiul surselor primare (texte și obiecte), care vizează formarea senzorilor critici și dezvoltarea abilităților de cercetare .... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Misiunea programului de licență în economie este de a oferi studenților cu baze solide de cunoștințe și abilități în teoria economică și analiza cantitativă. Programul in ... [+]

Misiunea programului de licență în economie este de a oferi studenților cu baze solide de cunoștințe și abilități în teoria economică și analiza cantitativă. Programul introduce studenții la teoria macroeconomică și microeconomică, îi învață să-și formuleze gândurile și să scrie în termeni compleți și structurați asupra chestiunilor financiare și politice. De asemenea, le învață să folosească date din lumea reală pentru a prezice, studia și modela fenomene economice, precum și pentru a explora relațiile dintre comportamentele economice observate și modelele economice.

Un program de trei specializări

Pentru a răspunde nevoilor pieței muncii, precum și a gamei de nevoi și posibile obiective academice și profesionale ale absolvenților noștri, programul de licență este specializat în trei direcții academice:... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Open University Of Cyprus

Scopul programului de Master Business Administration (MBA) este de a pregăti și de a consolida directori de afaceri și organizații, prin dobândirea de cunoștințe de speci ... [+]

Scopul programului de absolvent Business Administration (MBA) Acesta este de a pregăti și de a consolida directori de afaceri și organizații, prin dobândirea de cunoștințe de specialitate și abilități de organizare și de management, astfel încât acestea să poată răspunde în mod eficient la noile date de piață moderne internaționalizate.

Programul evoluează și în mod constant îmbogățit cu noi teorii științifice și practici și tendințe în domeniul managementului, pentru a spori capacitatea elevilor de a aplica metodologii și instrumente pentru analiza datelor și de luare a deciziilor în orice mediu de afaceri.

Structura programului

finalizarea cu succes și de examinare patru (4) unități tematice și pregătirea teza de master care să conducă la gradul de Master in Business Administration (MBA).... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Engleză,Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Open University Of Cyprus

Programul de studii postuniversitare de studii (PPC) și New Jurnalism al Universității deschise din Cipru răspunde nevoii imperative de cunoaștere și eficacitate în mass- ... [+]

Strategii, tactici de comunicare și într-o lume hipercomunicativă.

Comunicați, rețeaua, publicați: trei practici care sunt esențiale pentru viața, avansarea și succesul în lumea noastră supercomunicătoare. O lume în care valoarea, imaginea și poziția fiecăruia dintre noi, în special în domeniul profesional, este determinată de cât de bine și eficient practică arta și tehnica de comunicare, de rețea și de publicare, de modelarea strategiilor de comunicare și a tacticii de implementare, media noi și mereu în schimbare.

Programul de studii postuniversitare în comunicare și jurnalism nou al Universității deschise din Cipru răspunde acestei nevoi foarte imperative de cunoaștere și eficacitate în mass-media și de dezvoltare a comunicării strategice și tactice, combinând adâncimea teoretică cu formarea practică necesară.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Programul postuniversitar interdisciplinar "DREPTUL UNIUNII EUROPENE" are ca sarcină principală cercetarea și formarea științifică în domeniul dreptului Uniunii Europene. ... [+]

Programul postuniversitar interdisciplinar " DREPTUL UNIUNII EUROPENE" are ca sarcină principală cercetarea și formarea științifică în domeniul dreptului Uniunii Europene . Se pune un accent deosebit pe cele mai importante evoluții legislative și jurisprudențiale referitoare la domeniile-cheie ale acestei legi, cum ar fi cele patru libertăți fundamentale ale pieței interne, protecția drepturilor omului, libera concurență,

Programul este oferit în comun cu Universitatea Europeană din Cipru ca un grad comun .

Structura programului

Pentru absolvirea cursului de studii postuniversitare de Drept UNIUNEA EUROPEANĂ, studentul postuniversitar trebuie examinat cu succes în opt (8) module tematice de șase luni : monitorizarea obligatorie a cercetării, conținutul teoretic și practic și două din cele patru oferite în cadrul a două cursuri diferite de specializare de studii (Legea concurenței europene și Legea europeană a afacerilor).... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Curriculumul postuniversitar se axează pe domeniul educației continue și al învățării pe tot parcursul vieții și discută doi piloni principali: a) Educația generală a adu ... [+]

Curriculumul postuniversitar se axează pe domeniul educației continue și al învățării pe tot parcursul vieții și discută doi piloni principali: a) Educația generală a adulților b) Educația și formarea profesională .

Obiectivul programului este de a oferi cursanților abilitățile cognitive (teoretice și practice) și metacognitive (metodologice, epistemologice) care să le permită să înțeleagă în profunzime - într-o funcție dialectică - educația generală a adulților și educația și formarea profesională, în domeniul general al educației continue și al învățării pe tot parcursul vieții, cu scopul final de a trece de la înțelegere la etapele de analiză, sinteză, implementare și evaluare a noilor cunoștințe.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul programului postuniversitar de Limba și Literatura Greacă este de a folosi instrumentele de lingvistică modernă și teoria literaturii în studiul literaturii greceș ... [+]

Scopul programului postuniversitar de Limba și Literatura Greacă este de a folosi instrumentele de lingvistică modernă și teoria literaturii în studiul literaturii grecești, cu accent pe perioada clasică, evoluția și predarea ei.

Programul de studii postuniversitare este de interes deoarece:

interconectează lingvistica cu studiile literareexploatează lingvistica textuală, sociolingvistica și analiza vorbirii în studiul literaturiioferă o abordare dinamică interdisciplinară care combină abordări literare, culturale, sociologice / antropologice și lingvisticeoferă resursele necesare pentru o predare eficientăoferă instrumentele teoretice pentru abordări interdisciplinaredezvoltă abilități complexe de cercetare necesare studiilor postuniversitare... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul MSC în Sistemele Informaționale Sociale este de a ajuta elevii să dezvolte abilitățile necesare pentru înțelegerea și îmbunătățirea interacțiunilor dintre oameni, ... [+]

Scopul MSC în Sistemele Informaționale Sociale este de a ajuta elevii să dezvolte abilitățile necesare pentru înțelegerea și îmbunătățirea interacțiunilor dintre oameni, informații și tehnologie. Pentru a atinge acest obiectiv, programul predă teoria, principiile și bunele practici, care decurg nu numai din știința informaticii și știința informației, ci și din științele sociale.

În special, programul postuniversitar are ca misiune principală:

Cercetare privind proiectarea și analiza sistemelor de informații sociale cu accent pe tehnologiile pe care le susținColaborarea între utilizatorii finali, de ex. wiki, software open source / open sourceInteligența colectivă, de ex. forumuri și colecții de conținut contribuite de utilizatoriInteracțiunea socială, de ex. site-uri de socializare - Facebook, Twitter, etc.Calculul uman, de ex. outsourcing de locuri de muncă (crowdsourcing)Cercetări privind utilizarea sistemelor de informații sociale și influența acestora asupra experienței umane, de exemplu. modul în care au influențat relațiile noastre, modul în care comunicăm, lucrăm, învățăm, distrăm etc. Oferim pregătirea necesară studenților astfel încât aceștia să fie profesioniști de succes în domeniul tehnologiei informației, care continuă să se schimbe rapid. Promovarea abordării socio-tehnice a studiului sistemelor informatice, care consideră că sistemele informatice constau din componente tehnice și sociale care interacționează și sunt interdependente. Pregătirea absolvenților care sunt utilizatori eficienți și etici, designeri și / sau analiști ai sistemelor de informații sociale... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

MA în Management, Tehnologie și Calitate are ca misiune principală furnizarea de cunoștințe și practici de specialitate în domeniile Management, Tehnologie și Calitate și ... [+]

Programul postuniversitar de Management, Tehnologie și Calitate are ca misiune de bază:

furnizarea de cunoștințe și practici de specialitate în domeniile Management, Tehnologie și Calitate. În plus, permite absolvenților să aplice aceste cunoștințe și aptitudini mediului lor de lucru.pregătirea directorilor de nivel înalt pentru a acționa creativ și productiv.

Mai exact, programul are următoarele obiective:

Să contribuie la absolvirea de directori care vor avea cunoștințe moderne și cuprinzătoare despre procesele contabile.Studierea înțelegerii problemelor contabile teoretice și aplicate. Analiza situațiilor financiare prin utilizarea unor instrumente științifice speciale care vizează să tragă concluzii privind cursul economic și viitorul unei organizații economice, cu scopul final de a face cele mai eficiente decizii de către directorii săi (sau utilizatorii externi de informații cum ar fi acestea potențiali investitori). Asigurarea de cunoștințe și instrumente adecvate pentru educația studenților în gândirea economică și aplicarea teoriei economice pentru afacerile interne și internaționale. Cercetarea în profunzime, cum ar fi urmărirea nevoilor de finanțare a afacerilor, gestionarea capitalului de lucru, gestionarea inventarului, gestionarea creanțelor și gestionarea numerarului. Luați în considerare forme alternative de finanțare a afacerilor. Recunoaște obligațiile juridice și morale ale studenților ca profesioniști și membri ai societății. Dezvoltați elevii cu abilitățile lor de comunicare folosind diverse instrumente. Dezvoltați gândirea critică a studenților cu privire la modul în care tehnologiile emergente pot fi mai bine utilizate în afaceri prin examinarea creșterii datelor tehnice, a informațiilor și a cunoștințelor organizațiilor. Oferiți o bază bună pentru sistemele de informare și tehnologie necesare afacerii moderne. Folosind tehnici inovatoare de marketing și strategie pe care... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul programului postuniversitar de Studii Teatrale este specializarea științifică și cercetarea în domeniul teatrologiei, cu specializare în următoarele trei direcții: ... [+]

Scopul programului postuniversitar de Studii Teatrale este specializarea științifică și cercetarea în domeniul teatrologiei, cu specializare în următoarele trei direcții: (1) Supraviețuirea dramei antice, (2) Educația teatrală și (3) Hipocrisia și direcția. Pentru mai multe detalii vezi secțiunea "Structura programului" de mai jos).

Cine este interesat de programul de studii postuniversitare de teatru?

Programul de studii universitare de teatru cuprinde, printre altele:

Departamentele postuniversitare de studii teoretice,Departamentele filologice postuniversitare,Departamentele departamentale de literatură străină,Absolvenții departamentelor pedagogice,Departamentele postuniversitare de științe sociale, economice și conexe,Absolvenții tuturor specialităților cu predare în învățământul secundar,Actori și oameni de teatru cu studii superioare.... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

... [+]

Semestrul 3 [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul Programului Postuniversitar de Bănci și Finanțe este de a pregăti și de a întări directorii instituțiilor financiare prin dobândirea de cunoștințe și abilități fin ... [+]

Scopul Programului Postuniversitar de Bănci și Finanțe este de a pregăti și de a întări directorii instituțiilor financiare prin dobândirea de cunoștințe și abilități financiare și bancare specializate pentru a putea răspunde în mod eficient noilor evoluții ale pieței moderne internaționalizate. Programul de studii postuniversitare subliniază dezvoltarea gândirii critice și a disciplinei astfel încât elevii să poată face față provocărilor instituțiilor financiare și băncilor moderne și să obțină o analiză cuprinzătoare a aspectelor cheie legate de programa școlară a programului.

Structura programului

Participarea cu succes și examinarea a patru (4) unități tematice și pregătirea unei teze de masterat conduce la o diplomă postuniversitară în domeniul bancar și al finanțelor.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul programului postuniversitar "Securitatea calculatoarelor și a rețelelor" este de a promova principiile securității computerelor, funcționării sigure a rețelei și s ... [+]

Scopul programului postuniversitar " Securitatea calculatoarelor și a rețelelor " este de a promova principiile securității computerelor, funcționării sigure a rețelei și securității informatice.

Programul acoperă principiile de proiectare a rețelelor de comunicații, computerele și rețelele criminalistice, securitatea calculatoarelor, a rețelelor și a ciberneticii, problemele de criptografie, problemele de securitate în rețelele wireless, precum și aspecte legate de gestionarea riscurilor de securitate în sistemele de informare și comunicare. Programul preda acele cunoștințe de specialitate necesare pentru proiectarea sistemelor și a rețelelor sigure.

Elevii vor avea posibilitatea de a aplica cunoștințele teoretice pe care le vor dobândi prin laboratoare specializate de calculator virtuale, de rețea și de securitate cibernetică. Trebuie remarcat faptul că utilizarea laboratoarelor virtuale nu necesită prezența fizică a studenților, atâta timp cât accesul la acestea este îndepărtat. Atunci când folosesc laboratoarele virtuale, studenții vor avea ocazia să experimenteze în mod realist instrumentele reale legate de securitatea calculatorului și a rețelei prin intermediul computerului sau al dispozitivului inteligent . Elevii oferă lucrări bazate pe exerciții de laborator pentru care sunt clasificate.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Durată: 24 luni cu normă întreagă, fără jumătate de normă

partenerii

Parteneri de acordare a diplomelor comune

Universitatea din Glasgow

Perspectivele de carieră

Absolvenții noștri au obținut locuri de muncă în sectorul învățământului superior, inclusiv în universități internaționale și britanice, în educație continuă, consilii locale, centre de alfabetizare a adulților, organizații internaționale neguvernamentale, companii din sectorul privat; Și departamentele de asistență medicală.

[-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

... [+]

Cod Module Angajabilitate Oportunitățile de angajare includ următoarele: [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Masteratul științei în educație vizează: (a) cercetarea în domeniul studiilor pedagogice, cu accent special pe domeniile organizării, administrării, evaluării și curricul ... [+]

Master of Science în educație are ca scop:

cercetarea asupra studiilor pedagogice, cu accent deosebit pe domeniile organizării, administrării, evaluării și curriculum-ului în educație, precum și în educația continuăfurnizarea de cunoștințe pedagogice de specialitate profesorilor de toate nivelurilecooperarea cu programe similare, universități europene și alte universități și centre de cercetarepregătirea directorilor și cercetătorilor de nivel înalt, care percep contextul în care funcționează educația și doresc să acționeze creativ și productivfurnizarea de servicii către comunitatea educațională mai largă în probleme pedagogice.Structura programului... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Acest program de Master în Enterprise Risk Management este conceput pentru a oferi educației formale contemporan de gestionare a riscurilor și extensiile sale naturale la ... [+]

Enterprise Risk Management este din ce în ce mai recunoscută ca fiind cheia pentru atingerea și conducerea performanțelor organizaționale durabile, indiferent dacă organizația este activă în sectorul public sau în sectorul privat și în domeniile industriale.

Acest program de masterat în Intreprindere de gestionare a riscurilor Este conceput pentru a oferi educației formale contemporan de gestionare a riscurilor și extinderile sale naturale la criză și gestionarea de urgență la absolvenți.

Acest program de masterat în Enterprise Risk Management este conceput în jurul a patru ani, unități tematice care captează cunoștințele esențiale și abilitățile esențiale pentru un competent și contemporan șef de risc Officer în orice tip de organizație sau întreprindere. Programul este compus din 120 ECTS (European Credit Transfer System).... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Programul de masterat "Management și Protecția Mediului", folosind o abordare interdisciplinară și metodologia învățământului deschis și la distanță, aspiră să contribuie ... [+]

În prezent, este larg acceptat faptul că sănătatea și bunăstarea oamenilor depind de calitatea mediului înconjurător care este supusă presiunilor zilnice de origine antropică. Gestionarea durabilă a resurselor naturale, dezvoltarea tehnologiilor de decontaminare, utilizarea surselor regenerabile de energie și elaborarea unor metodologii adecvate sunt doar câteva din problemele necesare pentru gestionarea corectă a mediului.

Programul de masterat "Management și Protecția Mediului" , folosind o abordare interdisciplinară și metodologia învățământului deschis și la distanță, aspiră să contribuie la promovarea mediului la nivel social și de stat și să transmită elevilor săi know-how-ul la nivel înalt necesar pentru managementul de mediu . Scopul este de a căuta soluții tehnice și de management, precum și de a proteja mediul înconjurător de comportamente greșite.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Subiectul programului postuniversitar "Politica și dezvoltarea culturii" este exploatarea și promovarea culturii atât a patrimoniului cultural cât și a creației artistice ... [+]

Subiectul programului postuniversitar "Politica și dezvoltarea culturii" este exploatarea și promovarea culturii atât a patrimoniului cultural cât și a creației artistice contemporane, precum și a culturii vieții cotidiene. Programul se concentrează pe evidențierea valorii publice a culturii, în special în contextul provocărilor moderne.

Obiectivul programului de masterat

Scopul programului este de a oferi absolvenților abilități cognitive (teoretice și practice) și metacognitive (metodologice, epistemologice) care le vor permite să înțeleagă în profunzime valoarea adăugată pe care o oferă cultura. Scopul este, de asemenea, de a oferi cunoștințe de specialitate privind gestionarea rațională și științifică a resurselor culturale și a capitalului cultural persoanelor care sunt sau vor fi angajate în domeniul managementului cultural.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul programului postuniversitar "Sisteme de comunicații fără fir" este de a promova principiile care reglementează proiectarea și funcționarea sistemelor celulare și a ... [+]

Scopul programului postuniversitar "Sisteme de comunicații fără fir" este de a promova principiile care reglementează proiectarea și funcționarea sistemelor celulare și a altor sisteme wireless de telecomunicații în bandă largă (de ex. 2G / 3G / 4G, 802). Programul acoperă principiile de proiectare, arhitecturile, dimensionarea, aspectele de securitate și exemple de aplicații și servicii. Programul predă cunoștințele, teoriile, tehnologiile și tehnicile necesare pentru proiectarea sistemelor de telefonie mobilă (de exemplu, GSM, UMTS, LTE etc.) și alte rețele wireless de bandă largă, de dimensiuni mici și medii.

Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a aplica cunoștințele teoretice pe care le vor dobândi prin intermediul modulelor specializate ale laboratoarelor.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου