Open University Of Cyprus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ea Open University din Cipru este un modern și de pionierat public universitate, cu sediul în Nicosia. Adoptarea și implementarea metodologie flexibilă de educație deschisă și la distanță, A reușit să sculpteze noi oportunități la universitate și de învățare pe tot parcursul vieții.

De la începuturile sale până astăzi APKY în curs de dezvoltare dinamic, oferind studii universitare recunoscute la nivel universitare și postuniversitare (Masterat și doctorat) în domenii științifice moderne, care acoperă cele trei școli de:

 • Umanistice și Științe sociale,
 • Pure & Stiinte Aplicate și
 • Economie & Management.

În afară de studiu pur academică oferind APKY funcționează chiar și direcționate de specialitate la distanță scurtă de programe de formare pe teme de actualitate. Ca o universitate publică este APKY echivalent cu toate universitățile recunoscute din lumeIndiferent de metodologia de formare de mai jos, convențională sau în alt mod. Curricula să îndeplinească cerințele științei moderne, societate și economie, și sunt complet armonizate cu punctele europene ECTS de credite transferabile, care facilitează mobilitatea studenților și relația reciprocă dintre universități convenționale și APKY.

Participarea la ofertele APKY flexibilitate și posibilitatea de a tuturor utiliza cele mai noi tehnologii de e-learning și instrumente interactive adecvate care câștiga în propriul lor timp și loc, o calificare universitară recunoscută în picioareCeea ce va contribui în mod semnificativ pentru a continua cu pași de echilibru și încredere spre viitor.

Împreună cu calitatea înaltă a muncii educaționale, APKY asigură modernizarea existente și de a organiza noi infrastructuri de cercetare, încercări de a mări capacitatea de personal a cercetătorilor și a maximiza cercetare de activitatea în piața internă și non-plane în știință, care tratează. Un factor important în acest succes sunt variate parteneriate dezvoltat cu asociații, organisme, academice și de cercetare instituții, cu organizațiile europene și internaționaleȘi care se extinde continuu, cu scopul de internaționalizare și observarea unei cercetări și învățare puternic pol.

Ca educație și cultură la purtător APKY prin diverse acțiuni și inițiative care caută cea mai largă ofertă și participarea în societate și cuplarea efectivă a societății.

viziune

The Open University din Cipru (APKY) prevede să devină o universitate internațională modernă, de pionierat și antropocentric. Prin procedurile de evaluare tinde să fie îmbunătățită la toate nivelurile și pentru a realiza promovarea educației și excelență. Intenția este dezvoltarea educației și, prin extensie, capitalul uman, resursa cea mai esențială a unei societăți. Încercările de a dezvolta Universitatea, în cazul în care calitatea studiilor, cercetării, extraversie și contribuția socială vor fi valori instituționale stabile. Pe baza valorilor și a oamenilor săi, metode inovatoare și idei, acțiuni și colaborări încearcă să schimbe un corp de cunoștințe, tehnologie, solidaritate socială și de cultură și joacă un rol-cheie în atingerea obiectivului statului de a face formare regională Cipru și centru de cercetare.

misiune

The Open University din Cipru, cu fundație în 2002 și calea sa de funcționare cu succes a deschis noi orizonturi în învățământul superior din țară. El a reușit să permită cetățenilor care din orice motiv nu a fost în măsură să studieze sau să finalizeze studiile universitare, pentru a efectua și pentru a obține o calificare recunoscută în picioare. În același timp, el a reușit să ofere o oportunitate pentru titularii de studii universitare să se specializeze cunoștințele lor, prin intermediul programelor sale de studii postuniversitare în discipline cererii moderne, utile și de mare pe piața forței de muncă. El susține chiar și cei care doresc o schimbare de cariera de a dobândi cunoștințe academice și competențe relevante pentru efortul.

Trimite APKY sunt:

 • calitate care oferă învățământ la distanță terțiară și nivelul de instruire.
 • Producerea și difuzarea cunoștințelor științifice prin predare și de cercetare.
 • Promovarea LLP.
 • Dezvoltarea infrastructurii tehnologice și a metodologiei educaționale în învățământul deschis și la distanță.
 • Cuplajul cu societatea și economia dezvoltării durabile și a progresului Ciprului.

APKY bazat pe (V)

 • inovație
 • flexibilitate
 • adaptabilitate
 • Noua tehnologie și aplicațiile sale

și are ca scop (v)

 • moderne și de calitate nivel liceal și universitar (programe de masterat și doctorat), care acoperă domenii științifice cheie.
 • promovarea învățământului la distanță și furnizarea de oportunități de învățare pentru toți, indiferent de câteva limitări potențiale, cum ar fi vârsta, timpul, locul de reședință sau altul.
 • dezvoltarea și susținerea cercetării la nivel local și internațional, în scopul de a produce cunoștințe științifice, care se răspândește în beneficiul societății.
 • consolidarea rolului unui executiv în procesul de învățare la distanță, în Cipru, ca un unic, specializat în această metodologie, Universitatea din țară.
 • internaționalizarea în continuare prin consolidarea și extinderea cooperării și a participării internaționale la notabile educaționale internaționale, organizații, rețele și asociații.
 • interconectarea cu materialul de producție și pe piața muncii.
 • creșterea dinamică și de dezvoltare într-o universitate modernă, independentă financiar și operațional autonom.

Locații

Cipru Online

Address
PO Box 12794,
Latsia

2252 Cipru Online, Cipru

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: