University of Fredericton

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Conectați. Învăța. A reusi. Complet online

University of Fredericton (UFred) este o instituție complet on-line, care acordă diplome, care oferă certificate, diplome și programe de diplomă. Înființată și cu sediul în Fredericton, New Brunswick, UFred se mândrește cu excepția ofertei sale de educație online inovatoare, relevantă, care pune accent pe dezvoltarea leadershipului și învățarea pe tot parcursul vieții.

UFred oferă o experiență de învățare unică, complet online, care susține obiectivele academice și profesionale ale componentelor sale. Prin sprijin și serviciu prietenos și accesibil, suntem dedicați creării succesului studenților.

Viziunea noastra

este de a împuternici cursanții la nivel global să își atingă obiectivele printr-o educație profesională accesibilă și aplicată.

Misiunea noastră

este de a oferi o cale de învățare pe tot parcursul vieții pe deplin compatibilă, centrată individual, pentru profesioniștii din lume, care îmbunătățesc performanța individuală.

Valorile noastre

includ integritate, pasiune, încredere reciprocă, învățare, respect reciproc și competență.


Istoria

University of Fredericton este o instituție privată înființată în 2005 în Fredericton, New Brunswick. Sub premisa că educația complet online a fost calea viitorului, am creat o cale de învățare inovatoare de calitate și experiență superioară pe care continuăm să o extindem pe plan internațional.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

De ce online?

Studenții online ai UFred primesc aceeași educație de înaltă calitate, oportunități de rețea și colaborare obținută dintr-un program din campus; elevii interacționează permanent cu profesori și colegi. Elevii pot pune întrebări, participa la discuții și pot lucra în colaborare la materialul de studiu, complet online.

Fără cerințe de rezidență

La UFred, nu oferim rezidență studenților noștri. Toate cursurile sunt livrate complet online, ceea ce face convenabil studenților adulți să își mențină angajamentele de muncă și de familie în timp ce își continuă educația. Studenții pot studia de oriunde cu acces la Internet!

Cursuri virtuale

UFred garantează că experiența dvs. de învățare va fi una pozitivă. Studenții online primesc aceeași educație de înaltă calitate obținută dintr-un program din campus - programele de licență sunt pe deplin acreditate, iar studenții interacționează cu profesorii și colegii în mod continuu într-o săptămână vClass (clasă virtuală). De asemenea, pot pune întrebări, participa la discuții și pot lucra în colaborare la materialul de studiu folosind chat, videoconferințe, e-mail, disponibile prin diferite programe.

Locații

Online

Address
Queen Street,371
E3B 1B1 Fredericton, New Brunswick, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră