Citește Descrierea Oficială

.

  • Stații de lucru dedicate

Fiecare student este atribuit o stație de lucru de stat-of-the-art pentru durata semestrului.

.

Semestrele incepe la începutul lunii februarie, iunie și octombrie. Programul nostru se execută pentru semestre 3 x patru luni. Amintiți-vă, cu Think Tank Advantage puteți sta la nesfârșit, în mod gratuit, după anul este în sus!

Acceptați studenți internaționali?

Da facem! Am avut studenți din Brazilia, Venezuela, Rusia, Suedia, Mexic, Statele Unite ale Americii, India, Marea Britanie, Israel, Africa de Sud și multe altele. Veți avea nevoie de o "Scrisoare de acceptare" oficial de la Think Tank, în scopul de a aplica pentru ea.

  • Unele țări au nevoie de viză pentru a intra în Canada, și toate țările nevoie de un permis de studiu pentru a studia în Canada. Trebuie să aveți o "Scrisoare de acceptare" oficiale, precum și un pașaport valabil pentru întregul an de studiu la Think Tank, în scopul de a obține permisul de viză / studiu.

Ce software folositi?

Noi învățăm Maya, Softimage, Nuke, ZBrush, Mudbox, Mari, Toonboom, Photoshop și o serie de programe periferice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Think Tank Training Centre

Programul Think Tank Online este conceput pentru a instrui artiștii care lucrează pentru industria CG în următoarele roluri: - medii pentru jocuri (medii imersive în timp ... [+]

Începând cu succesul programului nostru de campus, programul nostru online este o perioadă completă de 4 termeni (total 16 luni), fiecare termen fiind de 14 săptămâni în lungime. Termenul 1 Fundații, oricine poate aplica (dacă candidatul îndeplinește cerințele de sistem, etc.). După terminarea acestui termen, veți trece mai apoi pentru a vă alege cariera în una dintre următoarele discipline:

Mediul pentru jocuri Modelarea suprafeței dure pentru film Modelarea personajelor pentru jocuri Modelarea organică pentru film Dezvoltarea texturii și a aspectului

* Toate software-ul necesar sunt furnizate și licențiate pentru dvs.!

TERMEN 1: Fundația (14 săptămâni) ... [-]
Canada Canada Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
16 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Think Tank Info 2016

Giorgio Lorenzetti - Demo Reel 2016

Jacob Zaguri - Demo Reel 2016

Angus Fung - Hardsurface Modeling Reel 2016

Rafael Malavassi - Character Modeling Reel 2016

TTTC Teaser Reel