UNICARIOCA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De 27 de ani pe piață, UNICARIOCA stabilit ca o instituție care se ocupă de calitatea educației, a ocupării forței de muncă și a accesibilității la învățământul superior, oferind servicii de calitate la prețuri accesibile și obținute în ultimele evaluări ale Ministerului Educației (MEC) pentru al cincilea an consecutiv, considerat cel mai bun Centru Universitar din Rio de Janeiro.

A început ca Faculdade Carioca de Informática în 1990, cu sediul în Botafogo și doar 70 de studenți. Astăzi există peste 14 mii de studenți, distribuite în patru raioane din Rio de Janeiro: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro și Jacarepaguá. De la început, accentul a fost pus pe formarea profesioniștilor etici și competenți, pentru o piață a muncii din ce în ce mai solicitantă și mai globalizată.

În ultimii patru ani, sa triplat în dimensiune, a extins oferta de cursuri de licență, acum cu 17 cursuri de licență, cursuri postuniversitare extins, cursuri de licență și postuniversitare implementate. În plus, a redus abandonul școlar cu 25%, cu programe cum ar fi consolidarea academică și orientarea individuală spre învățare. În mai mult de două decenii, UNICARIOCA transformat mii de vieți prin educație.

Întotdeauna dedicat excelenței în predare, garantează tuturor posibilitatea de a fi inclus pe piața muncii cu toate instrumentele necesare pentru competitivitatea lor.

diferențialele

UNICARIOCA se concentrează asupra clasei de mijloc emergente din ultimul deceniu, cu studenții care visează să devină proeminenți pe piața forței de muncă. În general, ele sunt studenți din familii care cred în potențialul și investiția în educație ca factor de transformare a vieții. Prin urmare, centrul universitar investește în oferirea de soluții educaționale accesibile și de calitate, cu accent pe studiul, managementul și aplicarea noilor tehnologii. Instituția oferă organizației studențești posibilitatea de a fi inclus pe piața muncii, garantând toate instrumentele necesare competitivității. Recent, competențele de bază au fost incluse în curriculum pentru profesioniștii din toate carierele, cum ar fi conducerea, spiritul antreprenorial, creativitatea, etica și responsabilitatea socio-ecologică. UNICARIOCA oferă, de asemenea, cursuri de consolidare academică, cum ar fi limba portugheză, matematică și fizică, care sunt, de asemenea, deschise comunității și care încearcă să ofere îndrumare în carieră și stima de sine a elevilor.

Instituția, care are 85% din facultate, este formată din masteranți și doctori, oferă cursuri tradiționale de licență, distanțe și tehnologice, precum și cursuri de masterat și postuniversitare care oferă o oportunitate excelentă de pregătire, reciclare și îmbunătățire pentru cei care doresc intrarea sau reintrarea pe piața forței de muncă.

Conform ultimului Index General al cursurilor instituției (IGC), publicat de MEC, UNICARIOCA fost considerat cel mai bun centru universitar al municipiului Rio de Janeiro. Studiul măsoară performanța studenților în examenul național de performanță pentru elevi (Enade), cât de mult cursul adaugă cunoștințe studenților și variabilele de intrare - personalul didactic, infrastructura și organizarea didactico-pedagogică.

Misiunea noastră

Formarea profesioniștilor etici și competenți pentru piața muncii, oferirea de servicii educaționale accesibile și de calitate, evaluarea capacității de angajare a absolvenților și contribuția la dezvoltarea durabilă a societății Carioca și a țării.

vedere

A fi un centru universitar de referință în învățământul superior, concentrându-se pe formarea studenților, lucrul cu profesioniști calificați, o infrastructură adecvată și modele pedagogice critice și active, contribuind la îmbunătățirea educației și dezvoltarea durabilă a societății Carioca și a țării.

valorile

  • etică
  • Căutări înrudite
  • Incluziunea socială
  • Despre noi
  • Responsabilitate socială și de mediu
  • Educație transformatoare
  • Gestiunea democratică și participativă

UNICARIOCA și Rio

UNICARIOCA este un centru universitar situat în Rio de Janeiro, cu unități / poli distribuite în 4 districte diferite ale municipiului: Rio Comprido, Méier, Bento Ribeiro și Jacarepaguá.

Înființată în aceeași zi cu ocazia aniversării orașului Rio de Janeiro - pe 1 martie, UNICARIOCA are nu numai brandul "carioca" în numele său, ci și modul său "carioca": modern, dinamic, inovator, întotdeauna în evoluție.

Angajamentul educațional, științific, cultural și social al UNICARIOCA este aliniat la provocările și cerințele orașului Rio de Janeiro și, prin urmare, este recunoscut pentru contribuția relevantă la formarea profesioniștilor etici și competenți pentru o piață de muncă din ce în ce mai solicitantă și globalizată.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)

Vedea Online Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

De învățare la distanță: Administrație

Online Campus Cu jumătate de normă 8 semestre March 2019 Brazilia Rio de Janeiro + 1 mai mult

Cursul UNICARIOCA managementul distanței acoperă diferitele domenii ale administrației: finanțe, managementul oamenilor, marketing, producție, logistică, proiecte și responsabilități sociale și de mediu. [+]

Despre curs

Cursul UNICARIOCA managementul distanței acoperă diferitele domenii ale administrației: finanțe, managementul oamenilor, marketing, producție, logistică, proiecte și responsabilități sociale și de mediu. Cursul pregătește profesioniști care pot planifica, organiza, conduce și controla activitățile unei companii, publice sau private, și pot elabora strategii și metode de lucru într-o gamă largă de domenii organizaționale.

Domenii de activitate

Administratorul este un profesionist cu un domeniu larg de acțiune, fiind capabil să lucreze în industrie, comerț sau servicii în companii private, pe lângă sectorul public. De asemenea, poate oferi consultanță companiilor sau se poate alătura domeniului de predare și cercetare.... [-]


Distanță de învățare: Marketing

Online Campus Cu jumătate de normă 4 semestre March 2019 Brazilia Rio de Janeiro + 1 mai mult

Cursul UNICARIOCA distanțe în marketing se ocupă de diferite domenii de marketing, inclusiv planificarea strategică, dezvoltarea de produse și servicii, crearea și diferențierea de valoare, managementul mărcii, promovarea marketingului și cercetarea. [+]

Despre curs

Cursul UNICARIOCA distanțe în marketing se ocupă de diferite domenii de marketing, inclusiv planificarea strategică, dezvoltarea de produse și servicii, crearea și diferențierea de valoare, managementul mărcii, promovarea marketingului și cercetarea. Cursul oferă studenților cunoștințe teoretice și practice, pregătindu-l pentru a gestiona cele mai complexe scenarii de afaceri.

Domenii de activitate

Profesionistul de marketing, instruit de UNICARIOCA poate deține poziții strategice în companii publice și private, agenții de publicitate și publicitate, mass-media, asociații, printre altele.

Acești profesioniști pot lucra în următoarele domenii:... [-]


Graduação a Distância: Gestão de Recursos Humanos

Online Campus Cu jumătate de normă 4 semestre March 2019 Brazilia Rio de Janeiro + 1 mai mult

O Curso Superior a Distancia de Tecnologia em Recursos Humanos da UNICARIOCA viza suprir uma carência de formação especializada aria de RH. [+]

Sobre o curso

O Curso Superior a Distancia de Tecnologia em Recursos Humanos da UNICARIOCA viza suprir uma carência de formação especializada aria de RH. Orasul se desfasoara in sectoarele de recuperare a resurselor umane, care se desfasoara in trenuri: Desenvolvimento, Remuneração e Administração de Pessoal. É proporcionada o aluno uma sólida educação sobre os diferencia de procese, metodologii, instrumente, tecnicas e estratégias utilizados pelos profissionais do setor.

Áreas de atuação

O diplomă de licență și o diplomă de licență umană de la UNICARIOCA habilita o aluno și un trabalhar como analist sau un agent de recursuri umanoști care dețin competențe în domeniul privat, de calitatea porte sau de raționalizare a activităților, exercitarea funcțiilor de susținere a subsistemelor de RH:... [-]


Învățământul la distanță: pedagogie

Online Campus Cu jumătate de normă 8 semestre March 2019 Brazilia Rio de Janeiro + 1 mai mult

Cursul UNICARIOCA învățământul la distanță este destinat pregătirii profesioniștilor care îndeplinesc funcțiile de predare în învățământul preșcolar și în seria inițială a școlii elementare. Studentul este, de asemenea, pregătit să preia alte roluri pe piața muncii, în calitate de manager, coordonator sau consilier în instituțiile de învățământ sau în organizațiile non-școlare. [+]

Despre curs

Cursul UNICARIOCA învățământul la distanță este destinat pregătirii profesioniștilor care îndeplinesc funcțiile de predare în învățământul preșcolar și în seria inițială a școlii elementare. Studentul este, de asemenea, pregătit să preia alte roluri pe piața muncii, în calitate de manager, coordonator sau consilier în instituțiile de învățământ sau în organizațiile non-școlare.

Pedagogul este un profesionist cu un domeniu foarte larg de activitate, fiind capabil să acționeze în predarea învățământului preșcolar și în clasele inițiale ale învățământului elementar, în managementul școlar, în coordonarea pedagogică sau în ghidarea educațională. În funcție de caracteristicile formării, pedagogul poate să ofere servicii companiilor din domeniul resurselor umane (selecție, formare și dezvoltare), universități, echipe multidisciplinare de organizații neguvernamentale, consultanță tehnico-pedagogică a editurilor, Companii de televiziune și radio, companii de agrement și de turism, spitale, producători de software educațional, jucării și multe altele.... [-]


Învățământul la distanță: Științe contabile

Online Campus Cu jumătate de normă 8 semestre March 2019 Brazilia Rio de Janeiro + 1 mai mult

Cursul UNICARIOCA Învățământ la Distanță în Științele Contabilității se concentrează pe creșterea capacității de angajare a studenților. Instruim profesioniștii cu viziune managerială, capabili de a genera rapoarte relevante pentru dezvoltarea strategiilor de afaceri, participarea la procesul decizional al companiilor și evaluarea performanței afacerii. [+]

Despre curs

Cursul UNICARIOCA Învățământ la Distanță în Științele Contabilității se concentrează pe creșterea capacității de angajare a studenților. Instruim profesioniștii cu viziune managerială, capabili de a genera rapoarte relevante pentru dezvoltarea strategiilor de afaceri, participarea la procesul decizional al companiilor și evaluarea performanței afacerii.

Există o mare cerere pentru profesioniștii în contabilitate, în special cei care au cunoștință de noile norme contabile. Piața forței de muncă este cuprinzătoare, iar cercetătorul contabil poate lucra în diferite sectoare, cum ar fi contabilul, auditorul, contabilul, controlorul, analistul financiar, consultantul etc.... [-]


Videoclipuri

Quando seu Futuro se Realiza, Muita Gente Cresce Junto!

Contactează

Adresă, linia 1 Unidade e Polo Rio Comprido Av. Paulo de Frontin, 568 - Praca da Bandeira, Rio de Janeiro - RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazilia

Adresă, linia 1 Unidade e Polo Méier R. Venceslau, 192 - Meier, Rio de Janeiro - RJ, 20735-160
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazilia

Adresă, linia 1 Unidade e Polo Bento Ribeiro Rua João Vicente, 1355 Bento Ribeiro, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazilia

Adresă, linia 1 Unidade e Polo Jacarepaguá Estrada de Jacarepaguá, 6816 Anil – Jacarepaguá, Rio de Janeiro – RJ
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazilia