Citește Descrierea Oficială

Vlerick Business School Online

Fiți provocați să reușiți

Vlerick Business School oferă o oportunitate excepțională de a studia online, la cea de-a 1-a școală de afaceri din Belgia pentru educație executivă (Financial Times, 2016). Studiați la această școală de afaceri triplă acreditate, de oriunde din lume.

Ceea ce pune cu adevărat pe Vlerick în afară nu este doar ceea ce facem, ci spiritul în care o facem. Spiritul Vlerick este definit de deschidere, vitalitate și pasiune pentru inovare și întreprindere. Este un spirit care poate fi găsit în fiecare aspect al școlii noastre și al activităților sale: de la personalul nostru entuziast și foarte motivat la metodele noastre de învățare inovatoare și pragmatică; din rețeaua noastră globală de studenți, absolvenți și parteneri corporativi la mediul nostru de învățare online inspirat. Toate aceste elemente sunt cele care au făcut din Vlerick Business School instituția de lider pe care o deține astăzi: un loc în care oamenii și organizațiile se reunesc pentru a modela viitorul afacerilor globale.

Cu Vlerick, veți fi provocați să vă gândiți proactiv și strategic cu privire la problemele de management de ultimă oră, ajutându-vă să vă îmbogățiți și să vă extindeți abilitățile de conducere. Folosind cele mai recente tehnici interactive interactive de învățare și metode de predare pragmatică, veți fi pe deplin angajat cu conținutul programului și împuternicit să transformați o carieră mare într-o carieră excepțională.

Immersiv și interactiv

Ne străduim să facem fiecare parte din experiența de învățare online interactivă pentru a vă aduce studiile la viață. Credem că interactivitatea este cheia unei mai bune înțelegeri și reamintirii.

Experiența noastră online vă oferă:

 • Învățare video immersivă
 • Angajament cu profesori și vorbitori
 • Peer-to-peer oportunități de rețea
 • Intuitivă interfață online
 • Exerciții scenariu de manevră

Vlerick în lume

 • Rezultatele bune ale învățării online
 • Alianțe cu peste 40 de școli internaționale de afaceri
 • Înființate parteneriate cu 250 de companii și corporații multinaționale
 • Rețea de 23 000 de absolvenți din peste 100 de țări
 • Clasat printre cele mai bune din Europa
 • Mai mult de 50 de facultăți cu 12 naționalități diferite
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Vlerick Business School Online

Revitalizați-vă cariera, învățați noi tehnici pentru a conduce schimbările organizaționale și explorați partea antreprenorială. Studiați un MBA online la una dintre cele ... [+]

Fiți provocați să reușiți

Revitalizați-vă cariera, învățați noi tehnici pentru a conduce schimbările organizaționale și explorați partea antreprenorială. Studiați un MBA online la una dintre cele mai importante școli de afaceri triple-acreditate din Europa din întreaga lume.

Studiind de oriunde în lume, vei fi provocat să gândești strategic despre problemele de management contemporane. Veți dezvolta abilitățile și încrederea necesare pentru a deveni un lider mai agil și mai important în mediul de afaceri aflat în plină schimbare.

Veți învăța de la o facultate cu experiență și pasională de la o școală de afaceri triplă acreditate, care se concentrează în mod deosebit pe oferirea unei experiențe de învățare dinamice și satisfăcătoare, care vă va ajuta să vă transformați o carieră excelentă într-o carieră excepțională.... [-]

Belgia Belgium Online
Septembrie 2019
Engleză
Part time
12 - 26 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Belgium Online, BE
Social Media