Cele mai bune universități, colegii și școli de afaceri din

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din . Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din . Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Austria

Ferdinand Porsche Fern FH

Masterat Licenţă Austria Vienna Wiener Neustadt Austria Online October 2018 + 1 mai mult

Studii universitare la FernFH: moderne, part-time și flexibil Un studiu la fotbal la distanță Ferdinand Porsche vă oferă cele mai bune oportunități posibile pentru carieră mai departe. Part-time, va dezvolta de licență sau masterat în informatică sau economie Afaceri si Economie Psihologie. "Blended Learning": învățarea eficientă online și offline Tu va finaliza studiile în mare măsură pe "campus virtual" de acasă. Acest lucru înseamnă o mare flexibilitate pentru tine. În plus f… [+] ață de vizita individuala învățare on-line blocat cursuri în una din universitățile cele mai moderne în Austria în Wiener Neustadt. De înaltă calitate de educație, academice și practice Un studiu la fotbal la distanță Ferdinand Porsche indeplineste cele mai inalte standarde de conținut și de calitate de predare. Veți primi un învățământ superior practică și orientate spre viitor. Toți profesorii au abilități excelente în domeniile lor de interes respective. Studiu cu venituri În ciuda studiilor proceda ca de obicei pentru profesia ta. Va fi studiat pe îndelete. Ajuta să atinge gradul dvs. colegiu plătit integral. Per semestru Taxa de școlarizare pe care îl plătiți € 363.36 (excl. Student comision € 18.70 unire) - Stand: SS 2015th Studierea și viața de familie Un studiu la FernFH este de a aranja optim cu viața de familie. Datorită flexibilității ridicat de învățământ la distanță pe Internet, puteți mai ales atunci finaliza cursurile, dacă aveți timp. [-]