Southern Cross University (Online)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cross University Sud este o universitate australian vibrant, contemporan cu campusuri frumoase la Coasta de Aur, Lismore și Coffs Harbour, și campusuri ramură în Sydney și Melbourne.

Universitatea funcționează, de asemenea, Hotelul School Sydney și Melbourne hotel School, în parteneriat cu Mulpha Australia.

Noi bun venit studenți din peste 60 de țări din întreaga lume și oferă universitare și cursuri postuniversitare într-un mediu de învățare de inspirație și de susținere. Universitatea are un puternic accent de student și se mândrește cu calitatea lectorilor săi, dintre care mulți sunt recunoscute ca lideri in domeniile lor.

Grade noastre sunt oferite într-o gamă largă de discipline, și sunt concepute în consultare cu industria. Mulți presupun plasamente și stagii de lucru și alte forme de hands-on de învățare pentru a produce absolvenți de muncă gata. Cercetarea este efectuată în domeniile care sunt relevante la nivel regional și global semnificativ, în discipline diverse, precum Geoscience, genetica a plantelor, cercetarea cetaceelor, sanatatea si bunastarea si turismul.

Guvernare

Universitatea este condusă de un Consiliu de care sa Chief Executive Officer, Rectorul, rapoarte. Consiliul este responsabil pentru managementul afacerilor Universității. Organismul principal academic consilierea Consiliului pe probleme academice este Consiliul Academic.

Consiliul este prezidat de cancelar. Consiliul are 17 de membri, inclusiv vice cancelar, președintele Consiliului Academic, șase membri numiți de ministru, patru membri numiți de consiliu, trei membri ai personalului aleși și un membru elev ales.

SCU Istorie

Povestea noastră

1994 - 2014 a fost un moment emotionant pentru Cross Universitatea Southern cum a evoluat de la ceea ce a fost un Teachers College, în anii 1970, într-o universitate de sine stătătoare, cu propria identitate în 1994.

Ca parte a noastre sărbători 20 ani, am dezvoltat o serie de povești, informații istorice și amintiri personale. Acestea includ un condensat scurtă istorie a SCU la Colegiul Profesorilor de la Universitatea. Am inclus, de asemenea unele descrieri extinse de perioade distincte de cinci ani care descriu istoria Universității de peste două decenii: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 și 2009-2013.

Am surse povești din absolvenți, personalul și organizațiile locale, și există o listă de Cancelarii și vicepreședinții Chancellors care au servit la Universitatea și fost instrumental în modelarea direcția Universității. De asemenea, incluse este o istorie de cercetare la SCU și o istorie de studenți internaționali la SCU.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MBA » Vedea Online Certificate de Absolvire » Vedea Online Diplome de Absolvire » Vedea Health Masterat » Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat de Absolvire

Certificat de absolvent în afaceri (on-line)

Online Cu jumătate de normă 8 luni July 2019 Australia Australia Online

Un certificat de studii postuniversitare on-line în afaceri este o modalitate foarte bună de a „testa apa“. Dacă sunteți nou pentru a studia sau se întorc după o pauză, un Certificat Licențiat în afaceri on-line poate ajuta la construirea abilitățile practice, perfecționa abilitățile dumneavoastră de cercetare și evaluare, și să crească încrederea dumneavoastră. [+]

Durata: Opt luni part-time

Picioare avansate: Sunați-ne pentru a vedea dacă vă calificați

Perioade de studiu: Februarie, aprilie, iulie, septembrie, octombrie, decembrie

Taxe: 2450 $ pe unitate, pentru a afla despre FEE-HELP;

Unități: 4

Progresul cariera ta

Fiecare realizare începe cu o decizie de a încerca. Dacă ați fost de așteptare pentru un motiv pentru a lua următorul pas în cariera ta, începe propria afacere sau de tranziție de la rolul actual în managementul afacerilor, nu mai aștepte.

Face acest lucru cu un Certificat Licențiat în on-line de afaceri. Vei fi prezentat economie, marketing, contabilitate și practicile de management al afacerilor, și cum să aplice aceste principii la afaceri.... [-]


Diplomă de Absolvire

Diploma de absolvent în afaceri (on-line)

Online Cu jumătate de normă 16 luni July 2019 Australia Australia Online

Diploma De Absolvent SCU online în afaceri este o modalitate foarte bună de a vă pregăti pentru a avea succes în fața unui viitor incert - mai ales având în vedere 92,2% dintre absolvenți sunt acum în full-time ocuparea forței de muncă (Graduate Cariere Australia Postgraduate Destinații Raport, 2013). [+]

Durata: 16 luni part-time

Picioare avansate: Sunați-ne pentru a vedea dacă vă calificați

Perioade de studiu: Februarie, aprilie, iulie, septembrie, octombrie, decembrie

Taxe: 2450 $ pe unitate, FEE-HELP disponibile

Unități: 8

Mutare în sus sau sari peste

Cum stai avans, într-o lume globalizată de afaceri, atunci când tehnologie, comunicații, platforme și oamenii sunt în continuă schimbare?

Diploma De Absolvent SCU online în afaceri este o modalitate foarte bună de a vă pregăti pentru a avea succes în fața unui viitor incert - mai ales având în vedere 92,2% dintre absolvenți sunt acum în full-time ocuparea forței de muncă (Graduate Cariere Australia Postgraduate Destinații Raport, 2013). Studii în afaceri la nivel mondial, antreprenoriat, de marketing, de guvernanță corporativă, management de proiect, finanțe, de gestionare oameni, sisteme de informare, strategia și caz de analiză sunt proiectate pentru a vă lansa în studiu de afaceri, face următorul pas în cariera ta, tranziția de la cariera ta curentă în managementul afacerilor sau de a începe propria afacere.... [-]


MBA

Master of Business Administration (MBA)

Online Cu jumătate de normă 14 luni Înscriere Deschisă Australia Australia Online

Cu un Southern Cross University Online MBA, veți dezvolta atât know-how de afaceri și abilități practice pentru a avansa in cariera sau de a construi propria afacere. [+]

Deveni un lider în afaceri

Cu o Southern Cross University Online MBA, Veți dezvolta atât know-how de afaceri și abilități practice pentru a avansa in cariera sau de a construi propria afacere. Veți examina management contemporane și de a dezvolta soluții pentru situații comerciale complexe - toate prin prisma continuă evoluție economia digitală fast-paced, la nivel mondial. MBA nostru este evaluat 4 stele de Asociația Graduate Management of Australia. Noi actualizăm curriculum continuu pentru a vă dota cu cele mai noi concepte, și de a asigura tot ceea ce se referă înapoi la tendințele în evoluție. În același timp, acesta este un curs practic - puteți alege din șapte specializări pentru a perfecționa în continuare abilitățile dumneavoastră industrie. Dacă ochiul tău este pe piața locurilor de muncă, ancheta 2014 Corporate Recrutorii au descoperit ca 83% dintre organizatii intervievati in Asia-Pacific de gând să angajeze MBA în acest an - un număr care a fost în continuă creștere din 2009.... [-]


Videoclipuri

This is Southern Cross University 2012

Prepare for the future of healthcare

Contactează

Southern Cross University (Online)

Adresă, linia 1 5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australia
website https://online.scu.edu.au/
Telefon +61 1300 589 882