La Trobe –Didasko

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Calificări online proiectate cu dvs. în minte

Universitatea Trobe și Didasko au colaborat pentru a vă aduce calificări online, care sunt foarte apreciate de angajatori și recunoscute pe plan internațional. La Trobe este una dintre cele mai respectate universități din Australia, cu peste 36.000 de studenți și o istorie care datează din 1967. Didasko a colaborat cu La Trobe pentru a oferi calificări online cu unele dintre cele mai atractive materiale de învățare disponibile. Didasko sunt experți în educația online și specializați în cei care doresc să-și schimbe sau să-și îmbunătățească cariera.

Ajutați-vă când aveți nevoie cel mai mult

Înțelegem că studiul online poate fi un pic cam descurajator, mai ales dacă a trecut ceva timp de când erați ultimul în educația formală. La Didasko, am angajat echipe academice și de sprijin disponibile și care sunt dornici să rezolve orice anchetă studentă. Scopul nostru este să răspundem la toate întrebările elevilor în 10 minute (în timpul orelor normale de funcționare) și să rezolve în 24 de ore.

Ore de operare

  • Luni - joi 7:30 am - 10:00 pm AEST
  • Vineri 7:30 am - 6:00 pm AEST

Beneficiile studierii cu noi

  • Cursuri on-line 100% pentru a fi studiate în propria dvs. casă sau birou
  • Plătiți cât timp mergeți. Subiect după subiect.
  • Calificări de la una dintre cele mai respectate universități din Australia
  • Nu așteptați - înscrieți-vă astăzi cu datele de începere lunare
  • Part-time și full-time opțiuni flexibile de studiu
  • Salvați peste 40.000 USD pe an prin studierea online în țara dvs. (Fara costuri de carte, fara costuri de calatorie, fara costuri de trai, fara costuri de campus)
Un nou mod de a învăța
Deși probabil că nu ați auzit de Didasko, am fost în prim-planul educației într-o formă sau alta timp de aproape 20 de ani! Astăzi, mii de studenți folosesc în mod global resursele noastre online pentru a se îmbunătăți. Am dezvoltat unii dintre cele mai atrăgătoare conținuturi de învățare multimedia care fac de fapt învățarea distractivă!

Care este diferența Didasko?

Suntem pasionați de a face o diferență în viața voastră. La fiecare pas al călătoriei dvs., Didasko va lucra împreună cu dvs. pentru a vă asigura că vă atingeți obiectivele carierei.
Accentul nostru este pus pe schimbătorii de carieră și pe cei care doriți să vă avansați cariera în domeniul dvs. actual. Pentru a vă ajuta, am creat un program de studiu în jurul circumstanțelor dvs. unice. Soluția noastră online de 100% vă permite să continuați să câștigați bani în timp ce planificați pașii următori în cariera dvs.

Studii opționale complete sau parțiale

Aveți posibilitatea să studiați cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă, fără prezența campusului. Studierea unui program cu normă întreagă (aproximativ 30 de ore pe săptămână) va încheia în fiecare an calificarea dvs. în intervalul convențional anual (trei ani pentru o diplomă de licență). Pentru unii, acest lucru este un pic prea mult cu locuri de muncă cu normă întreagă. Acest lucru poate duce la suferința lor.
Avem o opțiune part-time, care vă permite să reduceți la jumătate angajamentul de studiu săptămânal. Da, cursul tău va dura mai mult, însă voința și dorința de a-ți termina cursul este întotdeauna văzută favorabil de către angajatori, indiferent de opțiunea pe care o alegi. Puteți schimba modul de studiu dacă angajamentele dvs. se modifică în timpul cursului.

Alegeți când studiați

Vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă completa orele de studiu în fiecare săptămână cu propriul plan de studiu personal. Vă vom ajuta să vă onorați planul și să vă atingeți obiectivele de studiu. Din nou, în cazul în care circumstanțele voastre se vor schimba, astfel încât planul dvs. de studiu să fie posibil!

Trei calificări într-un grad

Universitatea La Trobe oferă diplome on-line care vă oferă ocazia unică de a obține până la trei calificări pe durata studiilor. Cu condiția să completeze în mod satisfăcător fiecare parte a cursului dvs., vi se va acorda o diplomă aplicată (sfârșitul anului 1), un grad asociat aplicat (sfârșitul anului 2), și o diplomă de licență aplicată atunci când ați terminat toți trei ani. Capacitatea dvs. de câștig potențială crește pe măsură ce progresați prin cursul dvs.

Locații

Melbourne

Address
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Melbourne, Victoria, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră