La Trobe –Didasko

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Calificări online proiectate cu dvs. în minte

Universitatea Trobe și Didasko au colaborat pentru a vă aduce calificări online, care sunt foarte apreciate de angajatori și recunoscute pe plan internațional. La Trobe este una dintre cele mai respectate universități din Australia, cu peste 36.000 de studenți și o istorie care datează din 1967. Didasko a colaborat cu La Trobe pentru a oferi calificări online cu unele dintre cele mai atractive materiale de învățare disponibile. Didasko sunt experți în educația online și specializați în cei care doresc să-și schimbe sau să-și îmbunătățească cariera.

Ajutați-vă când aveți nevoie cel mai mult

Înțelegem că studiul online poate fi un pic cam descurajator, mai ales dacă a trecut ceva timp de când erați ultimul în educația formală. La Didasko, am angajat echipe academice și de sprijin disponibile și care sunt dornici să rezolve orice anchetă studentă. Scopul nostru este să răspundem la toate întrebările elevilor în 10 minute (în timpul orelor normale de funcționare) și să rezolve în 24 de ore.

Ore de operare

  • Luni - joi 7:30 am - 10:00 pm AEST
  • Vineri 7:30 am - 6:00 pm AEST

Beneficiile studierii cu noi

  • Cursuri on-line 100% și înscriere
  • Nu este necesar un scor ATAR
  • Începeți acum fără taxe în avans *
  • Calificări de la una dintre cele mai respectate universități din Australia
  • Nu așteptați - înscrieți-vă astăzi cu datele de începere lunare
  • Part-time și full-time opțiuni flexibile de studiu
  • Continuați să câștigați bani în timp ce studiați

* Se aplică criteriile de eligibilitate. Disponibil doar pentru cetățenii australieni.

Un nou mod de a învăța
Deși probabil că nu ați auzit de Didasko, am fost în prim-planul educației într-o formă sau alta timp de aproape 20 de ani! Astăzi, mii de studenți folosesc în mod global resursele noastre online pentru a se îmbunătăți. Am dezvoltat unii dintre cele mai atrăgătoare conținuturi de învățare multimedia care fac de fapt învățarea distractivă!

Care este diferența Didasko?

Suntem pasionați de a face o diferență în viața voastră. La fiecare pas al călătoriei dvs., Didasko va lucra împreună cu dvs. pentru a vă asigura că vă atingeți obiectivele carierei.
Accentul nostru este pus pe schimbătorii de carieră și pe cei care doriți să vă avansați cariera în domeniul dvs. actual. Pentru a vă ajuta, am creat un program de studiu în jurul circumstanțelor dvs. unice. Soluția noastră online de 100% vă permite să continuați să câștigați bani în timp ce planificați pașii următori în cariera dvs.

Studii opționale complete sau parțiale

Aveți posibilitatea să studiați cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă, fără prezența campusului. Studierea unui program cu normă întreagă (aproximativ 30 de ore pe săptămână) va încheia în fiecare an calificarea dvs. în intervalul convențional anual (trei ani pentru o diplomă de licență). Pentru unii, acest lucru este un pic prea mult cu locuri de muncă cu normă întreagă. Acest lucru poate duce la suferința lor.
Avem o opțiune part-time, care vă permite să reduceți la jumătate angajamentul de studiu săptămânal. Da, cursul tău va dura mai mult, însă voința și dorința de a-ți termina cursul este întotdeauna văzută favorabil de către angajatori, indiferent de opțiunea pe care o alegi. Puteți schimba modul de studiu dacă angajamentele dvs. se modifică în timpul cursului.

Alegeți când studiați

Vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă completa orele de studiu în fiecare săptămână cu propriul plan de studiu personal. Vă vom ajuta să vă onorați planul și să vă atingeți obiectivele de studiu. Din nou, în cazul în care circumstanțele voastre se vor schimba, astfel încât planul dvs. de studiu să fie posibil!

Trei calificări într-un grad

Universitatea La Trobe oferă diplome on-line care vă oferă ocazia unică de a obține până la trei calificări pe durata studiilor. Cu condiția să completeze în mod satisfăcător fiecare parte a cursului dvs., vi se va acorda o diplomă aplicată (sfârșitul anului 1), un grad asociat aplicat (sfârșitul anului 2), și o diplomă de licență aplicată atunci când ați terminat toți trei ani. Capacitatea dvs. de câștig potențială crește pe măsură ce progresați prin cursul dvs.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Afaceri Aplicate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii January 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Universitatea Trobe Bachelor of Applied Business vă va oferi o bază amplă de competențe necesare pentru o serie de roluri în lumea afacerilor. [+]

Descrierea cursului

Universitatea Trobe Bachelor of Applied Business vă va oferi o bază amplă de competențe necesare pentru o serie de roluri în lumea afacerilor.

Cei care încearcă să-și schimbe cariera, să se transforme într-un rol nou sau să-și inițieze propria întreprindere vor găsi conținutul acestui curs inestimabil. Studierea unei calificări de afaceri aplicate vă va prezenta lucrările organizațiilor și structura acestora, va crește gradul de conștientizare comercială și vă va permite să construiți cunoștințe practice care vor fi esențiale pentru viitoarele obiective de carieră.

Trei calificări într-un grad

Universitatea La Trobe oferă diplome on-line care vă oferă ocazia unică de a obține până la trei calificări pe durata studiilor. Cu condiția să completeze în mod satisfăcător fiecare parte a cursului dvs., vi se va acorda o diplomă aplicată (sfârșitul anului 1), un grad asociat aplicat (sfârșitul anului 2), și o diplomă de licență aplicată atunci când ați terminat toți trei ani. Capacitatea dvs. de câștig potențială crește pe măsură ce progresați prin cursul dvs.... [-]


Licențiat în Afaceri Aplicate (Management major)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii January 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Universitatea Trobe Bachelor of Applied Business (Management major) vă va oferi o bază amplă de abilități de afaceri necesare pentru o serie de roluri de management în industrie. [+]

Descrierea cursului

Universitatea Trobe Bachelor of Applied Business (Management major) vă va oferi o bază amplă de abilități de afaceri necesare pentru o serie de roluri de management în industrie.

Cei care încearcă să-și schimbe cariera, să se implice într-un nou rol de conducere sau să-și înceapă propria întreprindere vor găsi conținutul acestui curs inestimabil. Directorul de management se concentrează pe crearea unei echipe performante în cadrul oricărei organizații. Înțelegerea inovației și dezvoltării organizaționale, precum și gestionarea cu succes a provocărilor interpersonale sunt doar câteva din competențele pe care managerii trebuie să le cunoască.... [-]


Licențiat în Afaceri Aplicate (Marketing major)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii January 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

La Trobe Universitatea de licență de afaceri aplicate (Marketing majore) vă va oferi o fundație de afaceri și abilități cheie de marketing. Competențele și cunoștințele disponibile în cadrul acestei calificări sunt foarte de dorit într-o gamă largă de roluri în lumea afacerilor. [+]

Descrierea cursului

La Trobe Universitatea de licență de afaceri aplicate (Marketing majore) vă va oferi o fundație de afaceri și abilități cheie de marketing. Competențele și cunoștințele disponibile în cadrul acestei calificări sunt foarte de dorit într-o gamă largă de roluri în lumea afacerilor.

Cei care încearcă să-și schimbe cariera, să se mute într-un nou rol de marketing / vânzări sau să-și înceapă propria întreprindere vor găsi conținutul acestui curs inestimabil. Marketingul major este conceput pentru roluri care necesită o bună cunoaștere a competențelor de cercetare, analiza pieței și a consumatorilor, planificarea media și strategiile de marketing. Acest lucru este, de asemenea, neprețuit atunci când lucrați cu mass-media externe și agențiile de marketing.... [-]


Licențiat în tehnologia cloud aplicată

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii January 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Tehnologia Cloud Applied la Universitatea Trobe a fost construită pentru sectorul cloud computing, care se bucură în prezent de o creștere rapidă și încorporează 6 certificări de industrie foarte apreciate (4 dintre acestea sunt specifice serviciilor Amazon Web) în cadrul calificării. [+]

Descrierea cursului

Tehnologia Cloud Applied la Universitatea Trobe a fost construită pentru sectorul cloud computing, care se bucură în prezent de o creștere rapidă și încorporează 6 certificări de industrie foarte apreciate (4 dintre acestea sunt specifice serviciilor Amazon Web) în cadrul calificării.

Cursul conține cunoștințe și abilități în sistemele informatice, dezvoltare web și software, învățare automată, baze de date și date mari, migrație cloud enterprise, dezvoltare de aplicații pentru cloud și rețele de calculatoare. Cursul este aplicat în centrul atenției și pregătește studenții pentru certificările furnizorilor cheie care sunt relevante pentru ocuparea forței de muncă în industria IT.... [-]


Licențiat în Tehnologia Informației Aplicate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii January 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Universitatea Tehnologică Informatică La Trobe oferă o educație excelentă, generalistă în domeniul tehnologiei informației (IT), și posibilitatea de a explora domenii de interes în sistemele informatice, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare și dezvoltarea web-ului. [+]

Descrierea cursului

Universitatea Tehnologică Informatică La Trobe oferă o educație excelentă, generalistă în domeniul tehnologiei informației (IT), și posibilitatea de a explora domenii de interes în sistemele informatice, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare și dezvoltarea web-ului.

Structura de învățare vă permite să finalizați cursul ca student online cu normă întreagă sau să combinați studiile online cu jumătate de normă cu angajamentele de lucru.

Acest curs are un accent aplicat și include certificările de furnizori din industria IT care sunt relevante și de dorit pentru potențialii angajatori. Absolvenții cu calificări aplicate nu numai că dispun de competențele și cunoștințele de la o instituție de învățământ universitar, ci și de gândirea practică de a le aplica în industrie.... [-]


Videoclipuri

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan