Ducere Global Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cele mai practice calificări relevante din lume

Ducere s-a asociat cu Universitatea din Țara Galilor Trinity Saint David, Torrens University Australia și Universitatea din New England pentru a furniza diplome care conțin resursele unice ale lumii de afaceri.

Acest parteneriat a avut ca rezultat Ducere oferirea cu mândrie a celor mai inovatoare diplome online - programe unice de licență și postuniversitare care să le permită studenților să lucreze la proiecte reale cu organizații de afaceri din Marea Britanie și Australia. Studenții vor câștiga abilități practice prin rezolvarea proiectelor din lumea reală cu partenerii noștri din industrie, precum KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish și multe altele.

Dūcere este o întreprindere socială modernă ed-tech, aducând cele mai inspirate minți din lume și cele mai avansate tehnologii la învățământul superior. Programele noastre online de învățământ superior finanțează dezvoltarea de publicare și alfabetizare în 24 de țări africane.

"Peste 44% dintre studenții Ducere primesc o creștere a salariului sau o promoție înainte de absolvirea."

Studii universitare pentru economia inovării de secol XXI

În parteneriat cu universități și companii importante, Ducere oferă grade care sunt concepute pentru a răspunde nevoilor cursantului modern, prin studii flexibile online, proiecte de afaceri în lumea reală și sprijin fără egal al studenților.

139414_DC_LI_1536x768px_PeterN.png

Rezolva proiecte reale. Furnizați rezultate reale.

Cursurile Ducere sunt livrate în parteneriat cu organizațiile de conducere pentru a oferi o educație universitară care pregătește cu adevărat absolvenții să-și urmeze pașii de carieră. Conducerea industriei Ducere sprijină crearea de conținut practic și relevant al cursului; proiecte reale industriale care leagă studenții de lumea reală a afacerilor.

Finalizarea unei diplome cu Dūcere și unul dintre partenerii săi universitari: Universitatea Torrens Australia , Universitatea din Țara Galilor Trinity Saint David și Universitatea din New England este o experiență unică, valoroasă, pe care nu o puteți obține în altă parte. Fie că alegeți să vă începeți propria afacere, să creați o întreprindere socială sau să lucrați în cadrul unei organizații, veți învăța prin aplicarea abilităților la provocările reale ale afacerii. Un grad aplicat cu abilitățile pe care le caută angajatorii, vă va asigura că veți reuși în orice cale alegeți.

139472_DC_LI_1536x768px_Barbara.png

Perspective reale din partea liderilor globali și a inovatorilor de afaceri

Universitatea Ducere Global Leaders cuprinde peste 250 de lideri din industrie din cele mai înalte eșaloane ale vieții publice, inclusiv foști președinți, prim-miniștri, directori executivi, antreprenori și filantropi.

Vizionările video de la acești lideri sunt împletite prin conținutul și curriculumul cursului Ducere, depășind decalajul dintre studiile academice și învățarea practică, relevantă pentru industrie.

"Un grad care abordează problema eficienței și aplicării la locul de muncă"

Sky News Live (Switzer Daily)

„Liderii globali ... oferă cursuri de conducere în viața reală”

Revista săptămânală a revistei de afaceri

139417_logos.png

Locații

Melbourne

Address
Melbourne, Victoria, Australia

Swansea

Address
Swansea, Țara Galilor, Regatul Unit

Curepipe

Address
Curepipe, Districtul Wilhems Plaines, Mauriţius

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră