Australian Online Music Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

59930_recording-butoane-720.jpg

Bine ați venit la Institutul Australian de Muzică Online (AOMI), portalul dvs. pentru calificările muzicale online, educație și învățare. Suntem o echipă de profesioniști din industria dedicată, care împărtășesc o pasiune pentru a furniza calificări bazate pe muzică Australia pe scară largă. Nu contează unde locuiți sau cum arată programul dvs., dacă aveți o pasiune pentru muzică și aveți o dorință de a vă califica și de a vă dezvolta baza de cunoștințe, AOMI vă poate ajuta să realizați obiectivele.

VIZIUNEA ȘI VALOAREA

Valorile fundamentale ale AOMI sunt ceea ce ne informează practica actuală, împreună cu progresul nostru în viitor. Aceste valori fundamentale cuprind trei elemente filozofice cheie: "Luați educația pentru oameni", "Inovați și creați" și "Fii excelent".
Credem că, pe măsură ce AOMI crește și se extinde, filozofiile noastre principale ne vor ține centrate, asigurându-ne că acționăm atât cu integritate, cât și cu excelență.

  • Luați educație oamenilor

Principala filozofie a AOMI este că educația muzicală este ceva la care trebuie să aibă acces toți indivizii, indiferent de locația geografică, programul de lucru sau altfel. Structura noastră de cursuri inovatoare și mediul de învățare au fost însoțite de această filozofie și vor continua să ne informeze practica și metodologia în viitor.

  • Inovați și creați

Gândindu-se în afara cutiei este ceea ce a înviat AOMI. Pentru a rămâne în fruntea clasamentului educației muzicale, ne vom strădui să adoptăm noi modele și tehnologii emergente și să creăm căi inovatoare, păstrând mereu filosofia "Luați educația pentru oameni" în fruntea constiintei noastre colective.

  • Fii excelent

Furnizarea excelenței studenților noștri este a treia principală a AOMI. Această filozofie se aplică nu numai conținutului nostru de curs, ci modului în care personalul și studenții noștri interacționează unul cu celălalt, modul în care ne prezentăm și mult mai mult. "Be Excellent" este fundamentul principal al AOMI și ne informează valorile, etica și practica noastră.

TEHNOLOGIA TEHNICĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT

  • AOMI utilizează o gamă largă de tehnologii de e-learning, pentru a oferi conținutul cursului într-o manieră angajată și flexibilă, atrăgând o gamă largă de tipuri de elevi care învață. Aceste tehnologii includ următoarele: LMS (sistem de management al învățării) audio, video, bloguri / chat-uri / forumuri, instrucțiuni webcam, turn-screening și multe altele. Credem că conținutul cursului ar trebui să fie interesant, interesant, distractiv și, bineînțeles, educativ!
  • Ne străduim constant să îmbunătățim metodele și resursele noastre. La sfârșitul zilei, considerăm că o educație muzicală trebuie să fie ceva la care toată lumea are acces, indiferent de locația geografică sau programul de lucru.

"Trebuie să aducem învățarea oamenilor în loc de a învăța oameni". Elliot Masie, centrul Masie

CALIFICATE ȘI INDUSTRIA RECUNOAȘTE PERSONALUL

Personalul nostru a dovedit experiență în industrie, calificări post-universitare recunoscute și know-how-ul industriei muzicale din lumea reală. De la managementul înregistrărilor, performanțelor live (atât la nivel național cât și internațional) până la sesiuni de înregistrare în studio și în direct, puteți avea încredere că obțineți cele mai bune rezultate atunci când studiați cu AOMI.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Diplomas »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma de industrie muzicală

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Australia Brisbane + 1 mai mult

Diploma de industrie muzicală emisă de AOMI este adaptată la compoziția și producția de muzică contemporană, cu accent pe lucrul în cadrul unui mediu DAW (workstation digital audio). [+]

Diploma de industrie muzicală emisă de AOMI este adaptată la compoziția și producția de muzică contemporană, cu accent pe lucrul în cadrul unui mediu DAW (workstation digital audio). Elevii acoperă muzica, arta și ambarcațiunile de compoziție și producție de muzică contemporană, mixare, flux de semnal, editare audio și MIDI, fundamente audio digitale, sinteze și prelevări de probe, și multe altele. Elevii sunt, de asemenea, expuși la cerințele fundamentale legale și la locul de muncă, inclusiv dreptul de autor, publicarea, legislația, contractele și facturarea. Pregătirea și promovarea materialelor de marketing, cum ar fi un EPK (kit de presă electronică) și comunicate de presă, sunt, de asemenea, predate și explorate ca parte a cursului.... [-]