Pregătire pentru test

Pregătirea pentru teste îi face pe elevi și studenți gata pentru examenele universitare sau cele de admitere. Aceasta poate avea loc în clase sau individual. Explorează opțiunile de mai jos și găsește opțiunea de pregătiri pentru teste potrivită ție.
PrepScholar oferă cursuri de pregătire online la prețuri accesibile pentru SAT, ACT, GRE și GMAT. Programul său personalizează învățatul în funcție de punctele forte și punctele slabe ale studenților. Cursurile lor sunt concepute strategic și științific pentru a instrui studenții în domeniile care se potrivesc cu abilitățile lor.
PrepExpert oferă un curs online de șase săptămâni pentru a pregăti studenții pentru examenele SAT sau ACT. Cursurile sale sunt predate de către cei mai buni 1% instructori din lume și în cazul în care scorul SAT al unui student nu se îmbunătățește cu 200 de puncte sau scorul ACT cu patru puncte până la finalizare, este oferită o rambursare completă. Burse universitare în valoare de peste 100 de milioane de dolari au fost câștigate de unii dintre participanții la cursuri.
Examenul GMAT ™ ️ este acceptat de peste 7.000 de programe de absolvenți de business din întreaga lume și îți oferă o oportunitate excelentă de a arăta cât de bine stăpânești abilitățile necesare pentru a reuși în cadrul acestora. În fiecare an, peste 200.000 de candidați susțin examenul GMAT online sau într-un centru de testare. Pentru a afla cum te poți alătura acestora și pentru ca aplicația ta la școala de business să iasă în evidență, vizitează site-ul nostru web de mai jos.
Magoosh provides online GRE test prep that makes studying for standardized tests accessible, effective, and enjoyable. Students can study anytime, anywhere from a computer or phone, and Magoosh is a fraction of the cost of classes or tutors—but with similar or better results.
1,400+ practice questions and 250+ video lessons
Magoosh provides online TOEFL test prep that makes studying for standardized tests accessible, effective, and enjoyable. Students can study anytime, anywhere from a computer or phone, and Magoosh is a fraction of the cost of classes or tutors—but with similar or better results.
420+ practice questions and 140+ video lessons
Magoosh provides online IELTS test prep that makes studying for standardized tests accessible, effective, and enjoyable. Students can study anytime, anywhere from a computer or phone, and Magoosh is a fraction of the cost of classes or tutors—but with similar or better results.
600+ practice questions and 125+ video lessons
Magoosh provides online ACT test prep that makes studying for standardized tests accessible, effective, and enjoyable. Students can study anytime, anywhere from a computer or phone, and Magoosh is a fraction of the cost of classes or tutors—but with similar or better results.
1,300+ practice questions and 250+ video lessons
Magoosh provides online GMAT test prep that makes studying for standardized tests accessible, effective, and enjoyable. Students can study anytime, anywhere from a computer or phone, and Magoosh is a fraction of the cost of classes or tutors—but with similar or better results.
1,300+ practice questions and 340+ video lessons