Keystone logo
Burse de studiu

Burse de studiu

Bursele sunt premii financiare oferite de universități sau alte organizații educaționale pentru a sprijini financiar studenții în studiile lor. Bursele se acordă în funcție de nevoia financiară, capacitatea academică, binele public, capacitatea atletică sau artistică sau o combinație a celor de mai sus.

 • Burse Keystone pentru absolvenți

  Burse Keystone pentru absolvenți

  Keystone Academic Solutions oferă burse postuniversitare studenților din întreaga lume. Aceste burse sunt oferite studenților care au un fundal academic bun și demonstrează o motivație puternică de a transforma lumea prin educația lor. Înscrieți-vă aici pentru a primi actualizări când va fi anunțat următorul lot de burse!

  Aplicați aici
 • V-ați gândit vreodată că este posibil să aveți controlul total asupra vieții dvs. de student?

  V-ați gândit vreodată că este posibil să aveți controlul total asupra vieții dvs. de student?

  Acum puteți – cu modelul de învățare online al IU – să decideți când și cum învățați!

  Și dacă ești curios când începe semestrul următor, avem și mai multe vești bune: poți să-ți începi studiile oricând vrei, de oriunde vrei și să primești până la 50% reducere la taxele de școlarizare .

  Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU a fost în fruntea învățării online de peste 10 ani. Și de aceea au făcut posibil ca tu să înveți de oriunde, în orice moment. Fie că este vorba de date și IT sau de afaceri și management, campusul tău este acum în buzunarul tău. Studiile și examenele vă sunt disponibile 24/7 - în confortul casei sau în cafeneaua preferată.

  Aceasta este o educație reală, evoluată pentru a se adapta nevoilor reale ale elevilor în 2022.

  Aplicați aici
 • Burse de studii universitare SUA

  Burse de studii universitare SUA

  College Scholarships USA (CSUSA) oferă studenților talentați care fac sport oportunitatea de a studia la o universitate americană și de a concura în sporturi universitare în timp ce obțin o bursă. Din 2007, personalul CSUSA a asistat peste 2300 de studenți-sportivi, într-o varietate de sporturi din întreaga lume, pentru a-și urmări ambiția de a concura în sport în combinație cu învățământul superior. Completați scurt formularul de evaluare gratuită de pe site-ul lor pentru a afla șansele dvs. pentru o bursă.

  Aplicați aici
 • Burse Keystone pentru studenți

  Burse Keystone pentru studenți

  Keystone Academic Solutions oferă burse de licență studenților din întreaga lume. Aceste burse sunt oferite studenților care au un fundal academic bun și demonstrează o motivație puternică de a transforma lumea prin educația lor. Înscrieți-vă aici pentru a primi actualizări când va fi anunțat următorul lot de burse!

  Aplicați aici