Keystone logo

1 Online Programe în Abilități de viață Funcționarea autovehiculului Repararea autovehiculelor 2024

Filtre

Filtre

  • Abilități de viață
  • Funcționarea autovehiculului
  • Repararea autovehiculelor
Domenii de studiu
  • Abilități de viață (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Online Programe în Abilități de viață Funcționarea autovehiculului Repararea autovehiculelor

Ce este repararea autovehiculelor?
Reparația autovehiculelor (MVR) este procesul de reparare și întreținere a autovehiculelor, care include inspectarea, diagnosticarea și repararea problemelor mecanice cu mașini, camioane, motociclete și alte vehicule motorizate. MVR se poate referi și la activitatea de operare a unui garaj sau atelier de reparații auto.

Ce pot face cu o diplomă în repararea autovehiculelor?
O diplomă în repararea autovehiculelor poate duce la o carieră ca mecanic, tehnician de caroserie auto sau manager de service la o dealer auto sau un atelier de reparații. De asemenea, vă puteți deschide propriul garaj sau afacere de reparații auto.

De ce să studiezi Repararea autovehiculelor?
Reparația autovehiculelor oferă o înțelegere a modului în care să ne menținem vehiculele să funcționeze corect. Fără întreținere și reparații regulate, mașinile și camioanele noastre s-ar defecta rapid și ar deveni nesigur de condus. MVR ajută la îmbunătățirea valorii de revânzare a vehiculelor noastre, menținându-le în stare bună, putem obține mai mulți bani pentru ele atunci când le vindem sau le schimbăm.

Care sunt gradele de reparații autovehicule?
Gradele de reparații de autovehicule sunt oferite la multe colegii comunitare și școli tehnice. Aceste programe durează de obicei doi ani și duc la o diplomă de asociat în repararea autovehiculelor. În timpul studiilor, veți afla despre mecanica motoarelor, sistemele de suspensie, frânele, sistemele electrice și multe altele. Veți dobândi, de asemenea, experiență practică de lucru la mașini și camioane în magazinul auto al colegiului.