Keystone logo

1 Online Programe în Politici de date 2024

Filtre

Filtre

  • Studii de Drept
  • Legea privind protecția datelor
  • Politici de date
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Programe în Politici de date

Ce sunt politicile de date?
Politicile de date sunt dedicate protecției informațiilor digitale și în special a datelor personale. Datele cu caracter personal sunt orice informație care se referă la o persoană care poate fi identificată din acele informații, fie singură, fie în combinație cu alte informații. O diplomă în politici de date este o modalitate bună pentru o persoană de a intra în domeniul dreptului confidențialității sau al securității cibernetice. Acest domeniu poate fi dedicat persoanelor fizice, întreprinderilor sau instituțiilor.

Legile standard privind protecția datelor sunt esențiale pentru securitatea socioeconomică a secolului 21, deoarece oferă indivizilor anumite drepturi asupra informațiilor lor personale, inclusiv cine le poate colecta, cum pot fi utilizate și protejate și ce se întâmplă atunci când lucrurile merg prost.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Politici de date?
În timp ce studiază politicile de date, studenții vor afla despre diverse organizații care colectează și folosesc date personale, cum sunt colectate și stocate datele și cum datele pot fi abuzate și manipulate. De asemenea, gradele de politică de date se concentrează asupra modului de aplicare a legilor și politicilor pentru protecția datelor.

Cum este piața muncii pentru diplomele Politici de date?
Domeniul politicii de date este în creștere rapidă, din ce în ce mai multe companii care colectează informații de la clienții lor și profilurile online. Există o cerere mare pentru deținătorii de diplome în politica de date, iar carierele în politica de date oferă salarii competitive și oportunități de avansare. Absolvenții politicii de date pot lucra ca avocați, ofițeri de conformitate, ofițeri de securitate cibernetică sau legiuitori.

Cum voi afla dacă ar trebui să studiez Politicile de date?
Gradele de politică de date sunt o alegere excelentă pentru orice persoană care își dorește un viitor în drepturile de confidențialitate sau securitate cibernetică. Diplomele de politică de date necesită abilități puternice în tehnologie și tehnologie. Elevii interesați de politica de date ar trebui, de asemenea, să fie pregătiți să citească și să înțeleagă informații scrise complexe, să fie orientați spre detalii și să aibăabilități puternice de comunicare.