Keystone logo

270 Online MSc Programe în Studii tehnologice 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (270)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online MSc Programe în Studii tehnologice

De asemenea, studenții se apropie de absolvire trebuie să ia decizia dacă acestea vor intra în școală absolvent. Făcând astfel, le permite să obțină un avantaj și introduceți poziții mai avansate pentru a lovi cu piciorul off cariera lor. Câștigul salarial o diplomă de master on-line prin studierea ar putea fi o opțiune bună pentru tine și obiectivele educaționale.

Ce este un Master on-line în tehnologie? Acesta este unul dintre domeniile cele mai deschise de studiu, care să permită studenților să se specializeze în domeniul care face apel la ei cel mai mult. Este posibil să intre aproape orice domeniu de disciplină prin studierea tehnologiei de acest domeniu, inclusiv tehnologia medicală, tehnologia de construcție, tehnologia de fabricație, tehnologia informației, tehnologia de cercetare, și multe altele. Cursurile specifice pe care le luați va depinde de modul în care alege să se specializeze, dar este comun pentru ingineria computerelor și clase de proiectare software care urmează să fie incluse.

O diplomă de master deschide adesea ușa spre o carieră extrem de plină de satisfacții și avansate într-un domeniu care vă interesează. De obicei, este mult mai ușor să înceapă să lucreze atunci când dețin un grad absolvent. Domeniul tehnologiei este extrem de competitivă, deci oferindu-vă acest avantaj este o idee bună.

Câștigul salarial un Master of Science în Tehnologie variază în costul destul de un pic. In timp ce studia on-line, de obicei, reduce taxele de școlarizare și ușor, școala și țara de studiu va influenta probabil costa mai mult. Acesta este motivul pentru care este important să faci cercetare financiară aprofundată înainte de înscrierea.

Pentru că tehnologia este atât de deschis, există aproape un număr nelimitat de cariere vă puteți urmări. Dacă ați ales să intre în domeniul tehnologiei medicale, ai putea lucra ca un cercetător, manager de laborator, sau a unui tehnician medical. Dacă urmați tehnologia informației, s-ar putea deveni un inginer de baze de date, sisteme de dezvoltator, sau programator multimedia.Există chiar și mai multe cariere legate de alte tipuri de tehnologii.

Găsi programul de gradul de master tehnologiei care satisface nevoile dumneavoastra. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.