Keystone logo

62 Online MSc Programe în Studii de inginerie 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de inginerie
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (62)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Online MSc Programe în Studii de inginerie

  Elevii care doresc să-și continue studiile după obținerea unei diplome de licență pot opta să urmeze un Master of Science (MSc). Un MSc online necesită un student să participe la cursurile oferite de calculator. În general, durează unu sau doi ani pentru a completa și demonstrează o stăpânire a unui student pentru un anumit subiect.

  Ce este un MSc online în inginerie? Un astfel de program se bazează pe o diplomă de licență în inginerie, oferind elevului cunoștințe aprofundate și cursuri mai specializate. Un MSc online este o opțiune excelentă pentru profesioniștii ocupați care doresc să-și continue educația, dar nu au flexibilitatea pentru cursurile tradiționale. În general, elevii de masterat în inginerie învață să aplice matematica pentru a rezolva problemele și sistemele sau experimentele de proiectare. Temele specifice ale cursurilor variază foarte mult în funcție de domeniul ingineriei alese, dar pot include fizica nucleară, tehnologia aeronautică, combustia și matematica la nivel înalt.

  Un MSc în domeniul Ingineriei online poate contribui la dezvoltarea unei cunoștințe profesionale profesionale a unor teme de specialitate, cum ar fi managementul ingineriei sau sistemele de fabricație, asigurând în același timp flexibilitatea de a lucra în timpul studiilor. Prin construirea de competențe și creșterea calificărilor, un MSc online poate contribui la avansarea unei cariere a unui student, deschizând oportunități pentru posturi de salarizare mai înalte.

  Costurile de înscriere într-un program online MSc în Inginerie variază foarte mult între țări și instituții. Cea mai bună modalitate de a obține o idee despre costurile implicate este verificarea site-ului școlii de interes.

  Ingineria este un domeniu divers și relevant, astfel încât absolvenții cu o diplomă de master sunt susceptibili să se afle în cerere. Inginerii pot lucra în domenii științifice și tehnologice, de la industria aerospațială sau de producție până la infrastructură sau medicină. Viitori ingineri de software, ingineri electrici și ingineri mecanici pot beneficia toate de la obținerea unui grad MSc.

  Există multe opțiuni acolo pentru studenții potențiali de masterat în inginerie. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.