Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 111 Online Masterate în Științe  (MSc) Programe în Studii de afaceri 2023/2024

111 Online MSc Programe în Studii de afaceri 2023/2024

Prezentare generală

Un Master on-line (Master of Science) este un grad absolvent pe care studenții pot câștiga de la distanță. Perfect pentru persoanele care au nevoie de o mai mare flexibilitate, programe sunt de obicei disponibile într-o varietate de domenii, de multe ori într-o tehnologie sau domeniu legat de știință.

Elevii pot fi întrebați, ceea ce este un Master on-line în Studii de afaceri? Acest program este conceput pentru studenții care ar dori să se extindă abilitățile lor de management al afacerii și de cunoștințe. Anumite programe oferă un curriculum mai generalizate, în timp ce altele se concentreze pe domenii specifice, cum ar fi managementul internațional, management sportiv, comunicare, piețele financiare și bancare la nivel mondial, managementul modei, marketing, managementul resurselor umane, economie, contabilitate, management de proiectare și de e-commerce. Multe dintre programe pot necesita un raport de cercetare sau a unei teze, în scopul de a absolvi.

Studenții care desfășoară o diplomă de master în afaceri obțin de obicei abilități de conducere și de comunicare pe care le-ar putea beneficia în toate domeniile vieții și de a le face cu înaltă calificare pentru mai multe poziții diferite. Un grad mai avansat, poate avea ca rezultat, de asemenea, la salarii mai mari pentru mulți absolvenți.

Atunci când se decide ce școală pentru a participa, studenții ar trebui să ia în considerare cu atenție de cost. În funcție de școală specifică și cerințele sale, de școlarizare și alte taxe pot varia drastic de la un loc la altul. De asemenea, studenții pot dori să întreb despre opțiuni de asistență financiară pentru a ajuta la ușura povara financiară.

Studenții care au obținut diploma de master lor în afaceri pot alege dintr-o varietate de opțiuni de carieră legate de afaceri si management. Pozițiile pot include mijlocul la roluri de management de nivel superior într-o zonă de specializare, cum ar fi ospitalitate, bancar, resurse umane, marketing, economie și relații publice.Educația poate pregăti, de asemenea, unii absolvenți antreprenoriale minte pentru a deschide propria companie. Locuri de muncă pot fi disponibile în toate diferite dimensiuni ale întreprinderilor din toate zonele lumii.

Elevii pot folosi catalogul on-line pentru a găsi școli de afaceri. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Studii de afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (111)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe