Keystone logo

19 Online MSc Programe în Studii de administrație Resurse umane Managementul Resurselor umane 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Managementul Resurselor umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (19)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online MSc Programe în Studii de administrație Resurse umane Managementul Resurselor umane

Atunci când își continuă educația după o diplomă de licență, mulți oameni aleg să câștige un Master of Science (MSc) online pentru a obține acces la un loc de muncă mai plătit. Un MSc online are nevoie de unu până la doi ani pentru a finaliza și permite o coordonare ușoară a programului, oferind în același timp studenților cunoștințe și abilități avansate în domeniul lor ales.

Ce este un Master Online în Managementul Resurselor Umane? Acest grad este un program de învățământ avansat care oferă un curriculum online, orientat pentru a preda studenților cele mai bune metode pentru a ajuta organizațiile să reușească în conformitate cu valorile și obiectivele lor. Clasele online îi ajută adesea pe studenți să efectueze o cercetare practică și comportamentală semnificativă în domeniul managementului resurselor umane și să obțină experiențe practice cu studii de caz. Elevii care lucrează în acest domeniu studiază tendințele, conceptele și strategiile actuale în domeniul managementului și dezvoltării resurselor umane.

Cei care au un MSc în managementul resurselor umane consideră adesea că au suficiente cunoștințe de specialitate pentru a reuși în mod profesionist în sectorul HR. Prin acest grad, oamenii pot învăța să comunice mai bine, să conducă în mod eficient și să ajute la rezolvarea problemelor etice în mediul de lucru.

Un MSc online durează, în general, câțiva ani pentru a finaliza studiul cu normă întreagă, iar costurile diferă de la școală la școală. Pentru a stabili mai bine dacă un program se potrivește bugetului dvs., contactați direct școala dvs. de interes.

Persoanele cu un Master Online în Managementul Resurselor Umane pot găsi oportunități de lucru într-o varietate de industrii. Ele se află deseori într-un rol de management de afaceri de un fel, cum ar fi HR, training sau manager de performanță. Titlurile de muncă variază de la specialistul în învățare corporativă la dezvoltator de curriculum la consultant în domeniul dezvoltării organizaționale. Oportunități de lucru pot fi găsite atât în ​​întreprinderile mari, cât și în cele mici, la nivel local sau internațional.

Dacă doriți să continuați educația cu scopul de a lucra în resursele umane, un MSc online în Managementul Resurselor Umane poate oferi formare de specialitate cu un program flexibil de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.