Keystone logo

5 Online MSc Programe în Studii tehnologice Sisteme de informare Informatică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Sisteme de informare
  • Informatică
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online MSc Programe în Studii tehnologice Sisteme de informare Informatică

După obținerea unui grad de licență, s-ar putea fi gata pentru a începe cariera ta. Ca alternativă, puteți alege să-și continue studiile prin înscrierea la școală absolvent și câștigând gradul master. Aceasta oferă o înțelegere mai avansată a câmpului și vă permite să se califice pentru poziții mai înalte.

Ce este un Master online în domeniul IT? Domeniul tehnologiei informației se concentrează pe nevoile bazei de date și tehnologice ale unei afaceri. Cursuri implica informatica si inginerie, analiza informațiilor și management și administrare de rețea. Deoarece o mare parte din IT încorporează oferind suport pentru alte persoane, cursuri se pot concentra, de asemenea, pe comunicare, cooperare, sau de management. Prin intermediul studiilor, ar trebui să fie complet confortabil crearea și menținerea unei baze de date corporate sau de rețea.

Care deține o diplomă de master de multe ori face mult mai ușor să intre și să aibă succes într-o carieră.Studenții beneficiază adesea de la dobândirea de calificări pentru poziții avansate și câștigând un salariu mai mare decât ar fi posibil altfel.

Înainte de înscrierea într-un Master of Science în programul de IT, este important ca tu cercetare costul de a câștiga o diplomă de master. Școală specifică și programul pe care îl alegeți va influența foarte mult de școlarizare. In plus, alegerea de a studia on-line va reduce de obicei, costul oarecum.

În timp ce nu se poate parea ca ea la început, există mai multe poziții diferite disponibile în domeniul IT. Probabil crezi că inițial a lucrătorilor de sprijin IT, care lucrează cu sârguință pentru a ajuta la întregul personal al unei afaceri cu provocări tehnologice. De asemenea, este posibil să se lucreze ca inginer de rețea sau dezvoltator de sistem pentru a crea o bază de date sau de rețea pentru o corporație. Administratorii de baze de date au sarcina de a menține și de gestionare a acestor sisteme.În cele din urmă, există, de asemenea, de lucru pe partea de analiză a tehnologiei informației, care implică examinarea informațiilor de afaceri și elaborarea de rapoarte utile.

Începe să cariera în domeniul tehnologiei informației. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.