Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 81 Online Masterate în Științe  (MSc) Programe în Știința calculatoarelor 2023/2024

81 Online MSc Programe în Știința calculatoarelor 2023/2024

Prezentare generală

După absolvirea unei diplome de licență, mulți studenți în domenii științifice sau tehnologice aleg să urmeze un Master of Science, de asemenea, cunoscut ca un MSc. Aceste programe avansate oferă o cunoaștere mai aprofundată a unui subiect specializat. Prin optarea pentru un program on-line, elevii pot studia de la distanță fără a participa la cursuri într-un campus tradițional.

Ce este un MSc online în Informatică? Un astfel de program oferă studenților posibilitatea de a investiga calculul teoretic și practic. Curriculumul include în mod obișnuit subiecte precum dezvoltarea de software, analiza datelor și crearea de rețele. Elevii pot alege, de asemenea, programe mai specializate, cum ar fi securitatea cibernetică sau managementul sistemelor informatice. Deoarece participarea la o clasă fizică nu este obligatorie, un MSc online este o alegere inteligentă pentru profesioniștii care doresc să-și continue carierele și alți studenți cu programe agitate.

Absolvenții unui program de masterat în informatică obțin multe abilități de carieră valoroase, inclusiv abilități sporite de organizare, analiză și gândire critică. De asemenea, acestea beneficiază de o conștientizare sporită a industriei și de noi cunoștințe tehnice. Luate împreună, această competență sporită poate duce la perspective mai bune de carieră.

Costul de a lua un program on-line de masterat în informatică poate varia foarte mult, cu școlarizare variază între țări și școli. Contactarea școlilor specifice este cea mai bună modalitate de a obține informații fiabile privind prețurile.

Datorită creșterii relevanței tehnologiei informației pentru orice, de la turism la biologie, experții în informatică sunt în mare cerere. Angajatorii potențiali includ întreprinderi, guverne, industrii și instituții academice. Absolvenții cu un MSc în Informatică pot găsi cariere ca dezvoltatori de software, ingineri de calculator sau specialiști IT.De asemenea, aceștia pot alege să-și aplice abilitățile în alte domenii, contribuind la dezvoltarea unor domenii emergente precum e-learning sau bioinformatică.

Există multe opțiuni acolo pentru studenții interesați de un MSc online în Informatică. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (81)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu