Keystone logo

23 Online MBA Programe în Studii de administrație Resurse umane 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (23)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online MBA Programe în Studii de administrație Resurse umane

Un Master of Business Administration, de asemenea, cunoscut ca un MBA, este conceput pentru a preda elevilor cum să aplice teoriile științifice de management pentru administrarea unei afaceri. Acest grad absolvent avansat poate fi urmărită on-line, care să permită studenților să ia cursuri lor pe internet, mai degrabă decât într-un campus universitar tradițional.

MBA sunt disponibile într-o varietate de subiecte diferite, dar exact ceea ce este un MBA on-line în HR? HR reprezintă "resurse umane", și implică gestionarea angajaților unei companii. Elevii s-ar putea acoperi subiecte cum ar fi beneficiile angajaților, managementul salarizare, a litigiilor și soluționarea conflictelor, siguranța la locul de muncă sau de formare. Aceste programe pot include, de asemenea, cursuri importante de management cu subiecte care includ comunicarea, conducerea, administrarea afacerilor, sau de planificare strategică.

Cei care se termina unul dintre aceste programe de studii s-ar putea găsi că acestea s-au imbunatatit abilitatile de lider, pe care le pot servi de-a lungul carierei lor profesionale și în afara acesteia. In plus, un MBA este o modalitate bună de a spori calificările profesionale și pentru a obține un avantaj într-o piață competitivă de locuri de muncă.

Costul total al unui MBA va varia. Este important ca elevii să se stabilească dacă acestea sunt compatibile financiar înainte de înscrierea. Puteți contacta instituția aleasă pentru informațiile curente, inclusiv detalii cu privire la taxele de școlarizare, și materiale.

Ce gamă de cariere sunt deschise celor cu MBA de resurse umane? Mulți studenți merg pe pentru a deveni manageri de resurse umane, administratori sau directori, de conducere și de ghidare un departament de resurse umane în beneficiul angajaților unei întregi societăți. Absolvenții pot merge, de asemenea, pentru a deveni analiști sau consultanți specializați în resurse umane. Unii oameni cu MBA chiar și decid să înceapă propria afacere.

În cazul în care sunteți interesat în a câștiga un MBA de resurse umane, atunci sunteți în locul potrivit. Baza noastră de date conține o gamă largă de instituții pe care le puteți aplica. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.