Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Online Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Marketing și vânzări 2023/2024

2 Online MBA Programe în Marketing și vânzări 2023/2024

Prezentare generală

studenti care au absolvit cu un Master of Business Administration (MBA) au petrecut aproximativ doi ani studiind o concentrație de cursuri în domeniul afacerilor. În cele mai multe cazuri, solicitanții de program trebuie să aibă mai întâi o diplomă de licență înainte de a fi admis.

Ce este un MBA on-line în Marketing și Vânzări? Acest grad oferă studenților șansa de a învăța abilitățile critice care ar putea ajuta să rămână la curent cu tendințele moderne în marketing de afaceri și vânzări. Clase pot include macroeconomie, fundamente de vânzare, management de marketing, finanțe, de conducere, de cercetare și de marketing digital. Pentru oamenii de știință pentru a absolvi, poate fi necesar un Capstone sau alt proiect. Prin studierea on-line, elevii au flexibilitate nu numai în programul lor de zi cu zi, dar în concentrație specifică pe care doresc să urmeze.

Câștigând o diplomă de master on-line, un student se pot bucura de multe beneficii dincolo de cele învățate din textele.Programele de marketing și absolvent de vânzări pot preda participanților la program cum să fie mai convingătoare în viața de zi cu zi și cum să ajungă la compromisuri echitabile.

Costul de finalizarea unui MBA on-line în Marketing și Vânzări vor varia în funcție de colegiu student in enrolls. Este întotdeauna cel mai bine pentru a contacta o școală pentru ultima școlarizare și taxa de informații precum și știri despre burse și ajutoare financiare.

Pot exista mai multe opțiuni de carieră deschise la un absolvent al unui MBA în programul de marketing și vânzări. locuri de muncă potențiale pot include specialist in marketing de produs, manager de achiziții publice, strategie corporativă asociat, manager de cont sau de specialitate operațiunile de marketing. Acest câmp este în continuă creștere și schimbare, care de obicei face competitiv. Cei care au câștigat un MBA poate fi poziționat mai bine să aterizeze de locuri de muncă, la alegerea lor.

Câștigul salarial un grad absolvent poate fi un pas important în cariera unei persoane educaționale și profesionale.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Marketing și vânzări
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu