Keystone logo

9 Online MBA Programe în Managementul sportului 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii privind sportul și exercițiile fizice
 • Afaceri sportive
 • Managementul sportului
Domenii de studiu
 • Studii privind sportul și exercițiile fizice (9)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Online MBA Programe în Managementul sportului

  Mulți oameni din întreaga lume aleg să urmeze un MBA on-line, sau un master on-line de Business Administration, ca o modalitate de a extinde cunoștințele lor unui anumit domeniu și sporirea potențialului lor câștig în domeniu. Multe programe de MBA on-line pot fi finalizate în termen de aproximativ doi sau trei ani.

  Doar ceea ce este un MBA on-line în Sport Management? Destinat pentru cei care doresc să se lanseze într-o carieră lucrative legate de atletism, acest program oferă de obicei studenților cu o prezentare amplă a aptitudinilor de afaceri, tehnici de management și perspective strategice necesare pentru a gestiona sportivi, organizații sportive sau echipe sportive. Domeniile comune de studiu în cadrul programelor de management sportive includ adesea statistici de afaceri, practicile de raportare financiară, dreptul afacerilor, etică, finanțe și de gestionare a operațiunilor.Anumite programe pun accentul pe un aspect particular al industriei, cum ar fi managementul sportiv profesionist, în timp ce alte programe oferă studenților cu o abordare mai largă a subiectului.

  Mulți absolvenți de programe de management sportive online găsi că câștigul salarial lor potențiale creșteri în mod substanțial după obținerea unui grad avansat de management sportiv. Studiile universitare de masterat sunt, de asemenea, de obicei, recunoscute în întreaga lume, oferind celor care le câștigă instrumentele necesare pentru a găsi locuri de muncă lucrative într-o gamă largă de setări globale.

  Costul obținerii unui grad de master on-line în managementul sportiv variază în linii mari, pe factori, cum ar fi școala care oferă programul și în care se află geografic școlii. Studenții care doresc să câștige intrarea într-un anumit program ar trebui să se consulte direct școlii pentru rate exacte autoformare.

  absolvenți cu succes a programelor de studii de management sportiv master sunt pregătite în mod tipic pentru o varietate de cariere în domeniu. Mulți absolvenți merge să-și asume roluri de conducere pentru echipe sportive profesioniste, echipe sau cele de la intre colegii nivel de liceu sau de mai jos. Alții găsesc locuri de muncă în cadrul parcurilor și departamentele de recreere, echipamente sportive și facilități de producție și, fie de sport legate de locuri sau facilități de eveniment. Alții încă aleg să folosească diplome de master lor de a preda subiectul la nivel de colegiu sau universitate.

  Multe programe de MBA online sunt descrise în strânsă detaliu în lista de program. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.