Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 19 Online Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Antreprenoriat 2023

19 Online MBA Programe în Antreprenoriat 2023

overview

Mulți oameni de afaceri aleg să urmeze un MBA, un Master of Business Administration, după ce a primit diplomele de licență. Acesta permite un studiu aprofundat de afaceri în general, precum și o concentrare într-o anumită zonă.

Ce este un MBA online în Antreprenoriat? Un maestru tipic de Business Administration Programul va oferi mai întâi cursuri pentru a îmbunătăți înțelegerea elevului a practicilor de afaceri de bază în domenii cum ar fi finanțe, marketing, resurse umane și de gestionare a operațiunilor. Un program axat pe spiritul antreprenorial se va apoi, de obicei, îngropa în aceste competențe de bază și modul în care acestea se referă în mod specific de afaceri sau de proiect start-up-uri. In plus, pot exista cursuri privind capitalul de risc, planuri de afaceri, antreprenoriat corporative și noi strategii de dezvoltare de risc.

Realizarea unui MBA în Antreprenoriat poate face diferența în dezvoltarea și susținerea unui nou risc de succes, indiferent dacă sunt mici sau mari.În plus față de începerea unei afaceri proprii, competențele dobândite sunt, de asemenea, în cererea de multe companii care doresc să transforme în jurul unei afaceri nu a reușit sau să dezvolte noi proiecte.

Costurile de a studia antreprenoriatul la nivel de master vor varia în funcție de locul în care o alegeți pentru a atinge gradul dumneavoastră. Programele on-line bazate pe sunt, de obicei o buna modalitate de reducere a costurilor cuiva globale. Cu toate acestea, este important să se uite peste toate taxele aplicabile, cum ar fi înregistrarea, școlarizare și orice taxe de testare.

Deși primul lucru pe care cei mai mulți oameni cred despre atunci când aud antreprenorul cuvânt este cineva care are propria afacere, acest lucru nu este singurul rezultat de cariera posibila prin atingerea acestui grad. Multe companii din aproape orice sector caută, de asemenea, angajații cu aceste abilități, în scopul de a dezvolta noi zone de produse și noi domenii de afaceri, pentru a ajuta cu preluări sau pentru a transforma în jurul valorii de diviziuni nereușite.Companiile de consultanță, societăți cu capital de risc și băncile sunt, de asemenea, potențialii angajatori.

Poti gasi online, programe de MBA în antreprenoriat oferite de către mai multe instituții educaționale internaționale. programe bazate pe Internet sunt o modalitate foarte bună de a avea mai multă flexibilitate în programul dvs., precum și de a avea nevoie de timp mai mult sau mai puțin pentru finalizare. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
fields_of_study
  • Studii de afaceri (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format