Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Online Masterate Programe în Tehnologia educației 2023

20 Online Masterat Programe în Tehnologia educației 2023

overview

Mulți studenți aleg să urmeze o diplomă de masterat pentru a obține o pregătire profesională de nivel superior într-un anumit domeniu. Programele de masterat pot fi, de obicei, finalizate în doi ani de studiu cu normă întreagă și pot include studii de clasă, stagii, cursuri online sau practici.

Pentru acei studenți interesați de carieră în educație, o întrebare poate fi întrebată "ce este un Master în Tehnologia Educației"? Un program de masterat în tehnologia educației îi învață pe educatori potențiali cum să utilizeze eficient tehnologia pentru a îmbunătăți procesul de învățare într-o clasă sau într-un cadru de formare. Aceasta poate include identificarea potențialului de instruire a tehnologiei, elaborarea de planuri și bugete pentru implementarea utilizării acesteia și crearea unui curriculum pentru angajarea elevilor în tehnologie. De asemenea, studenții de masterat în acest domeniu pot învăța cum să-i antreneze pe alții să utilizeze tehnologia și cum să utilizeze tehnologia pentru a crea accesibilitate universală la centrele de învățare.

Cei care reușesc să finalizeze un program în domeniul tehnologiei educaționale dobândesc adesea multe abilități practice. Acestea pot include cunoștințele actuale necesare pentru a opera tehnologia clasei, abilitatea de a crea soluții tehnologice pentru un spațiu educațional și abilități de vorbire publică.

Un Master în Tehnologia Educației variază în funcție de costul locului în care se află programul și durata programului. De multe ori, costurile sunt determinate de numărul de credite necesare pentru grad.

Având o diplomă în domeniul tehnologiilor educaționale, absolvenții de programe sunt, de obicei, potriviți pentru a se ocupa de carieră ca designeri instructori, specialiști în curriculum și dezvoltatori, consultanți în educație sau directori de tehnologie de clasă. Persoanele fizice pot beneficia, de asemenea, de studierea tehnologiei educaționale dacă sunt interesate în carieră ca formatori de afaceri, antrenori de tehnologie, manageri de programe de e-learning sau cercetători în e-learning și tehnologie educațională.

Având în vedere natura tehnologică a acestui program, este potrivit ca multe instituții să ofere studenților mai multă flexibilitate prin oferirea opțiunii de a finaliza un masterat de tehnologie educațională on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Tehnologia educației
fields_of_study
  • Pedagogie (20)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format