Keystone logo

98 Online Masterat Programe în Studii economice 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii economice
Domenii de studiu
 • Studii economice (98)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Online Masterat Programe în Studii economice

  O diplomă de master este un program avansat, care urmează o diplomă de licență. Programele de obicei, să ia doi la patru ani pentru a finaliza și sunt oferite la universități din întreaga lume.

  Ce este un master on-line în economie? Studenții care doresc mai multă flexibilitate în educația lor, pot alege să urmeze un grad on-line. Un grad online în economie oferă studenților cu abilități de a analiza provocările economice ale instituțiilor publice și întreprinderilor. Multe programe de masterat oferă cursuri în domenii specializate, cum ar fi forța de muncă, industriale, de dezvoltare, de comportament și de economia mediului. Unele subiecte comune care pot fi explorate includ inflație, politicile fiscale, comportamentul consumatorului, metode statistice și de impozitare.

  O educație în economie este benefică în faptul că abilitățile analitice pot fi puse la o bună utilizare atât în ​​cariera unei persoane și viață.Având un grad avansat de asemenea, oferă absolvenților de un avantaj competitiv față de alți candidați de locuri de muncă și poate avea ca rezultat, de asemenea, la salarii mai mari.

  Costurile asociate cu câștigarea unui Master în economie poate varia în funcție de instituție specială. Când contactați școala, întrebați despre taxele de școlarizare și cerute, precum și în cazul în care există programe de asistență financiară. S-ar putea beneficia de burse, granturi sau împrumuturi școlare pentru a ajuta la plata pentru educatia ta.

  Absolvenți cu un grad mai avansat în economie au o varietate de oportunități de carieră pot urmări. Diferite domenii în care locul de muncă pot fi găsite se numără domeniul financiar, politica publică, piețele forței de muncă, tendințele industriei și perspectivele financiare pentru diferite companii. titluri de locuri de muncă tipice pot fi analist de cercetare de piață, beneficii și manager de compensare, consultant economic, analist de credit, actuar, analist de politică, analist financiar, reporter de afaceri și management consultant.Locuri de muncă pot fi disponibile pe plan intern sau internațional.

  Utilizați catalogul nostru online pentru a găsi un program economic care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.