Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Online Masterate Programe în Studii de teatru 2023

3 Online Masterat Programe în Studii de teatru 2023

Prezentare generală

Pentru cei care au o diplomă de licență care doresc să-și continue studiile, o diplomă de master este un pas vital vital. Acest lucru vă va ajuta să vă extindeți și să dobândiți noi abilități și cunoștințe, dezvoltându-vă în același timp educația de licență.

Dacă vă place provocarea unei spectacole live, o diplomă de masterat în teatru este programul potrivit pentru dvs. Ce este un Maestru în Studii de Teatru? Este un curs avansat de studiu care vă poate ajuta să dezvoltați noi abilități și să îmbunătățiți abilitățile existente în legătură cu toate aspectele teatrului. De-a lungul studiilor dvs. puteți fi expus la o varietate de lucruri, cum ar fi proiectarea scenică, regia, impactul societății și cultura teatrului, dramaturgia și multe altele.

Acest grad interesant vă poate oferi abilități de viață de zi cu zi. Formarea de performanță publică vă poate ajuta să cuceriți sentimente de anxietate. Abilitățile de orientare se traduc adeseori la abilitățile de conducere care pot fi benefice în situații zilnice infinite. Un studiu al impactului cultural al teatrului vă poate încuraja să explorați alte interese culturale în viața personală, făcându-vă o persoană mai bine rotunjită.

Există o mulțime de factori care determină costul unui masterat. Acestea pot include durata de timp pe care o luați pentru a finaliza programul, locația școlii dvs. și taxele de școlarizare și de credit.

După absolvirea programului de masterat în domeniul teatrului, puteți avea ocazia să explorați o varietate de căi de carieră. Acestea pot include un viitor de a oferi divertisment ca actor; o șansă de a lucra în spatele scenei ca regizor; și o carieră ca un dramatherapeut, în cazul în care experiența dvs. poate crea un mediu sigur pentru a ajuta pe cei cu dificultăți sociale și personale.

Când urmează un Master în Studii de Teatru, există oportunități pe tot globul. Aveți posibilitatea să alegeți dintre programele personale, clasele la distanță sau o combinație a celor două. În funcție de școală, studenții cu normă întreagă își pot câștiga masteratul în numai un an. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Studii de teatru
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu