Keystone logo

8 Online Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie de securitate Siguranță și sănătate la muncă 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie de securitate
  • Siguranță și sănătate la muncă
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie de securitate Siguranță și sănătate la muncă

Diplomele de absolvenți nu pot fi esențiale pentru o carieră de succes, dar oferă beneficiarilor un simbol al cunoștințelor și abilităților în domeniul lor specific; prin urmare, o diplomă de master oferă viitorilor profesioniști cu o specializare.

Elevii interesați de sănătate și siguranță pot găsi un maestru legat de acest domeniu de interes. Ce este un Maestru în domeniul securității și sănătății în muncă? În ceea ce privește aplicarea și dezvoltarea practicilor de siguranță la locul de muncă, acest program se concentrează pe siguranța industrială și pe asigurarea faptului că studenții sunt pregătiți să gestioneze bunăstarea viitorilor angajați. Cu cursuri în domeniul securității organizaționale și al managementului resurselor umane, participanții la program își construiesc o bază solidă în practicile de siguranță.

Deoarece programul se concentrează pe management și siguranță, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că elevii învață abilități care să fie utile atât în ​​carieră, cât și în viața de familie. O diplomă absolventă în domeniul securității și sănătății în muncă conduce la dezvoltarea unor abilități precum managementul timpului, rezolvarea crizelor și dinamica echipei.

În funcție de faptul dacă un student este cu normă întreagă sau cu normă redusă, o diplomă de absolvent poate fi finalizată în aproximativ doi ani. Cu toate acestea, costul asociat cu o astfel de măsură depinde de universitatea specifică aleasă.

Ca absolvenți de succes în cadrul programului de masterat în domeniul securității și sănătății în muncă, elevii se pot aștepta să găsească o muncă atât în ​​domeniul industrial, cât și în cel al sănătății. De fapt, în funcție de experiență și de realizările academice, indivizii pot găsi cariere ca manageri de sănătate și siguranță, specialiști în domeniul sănătății și siguranței mediului, igienisti industriali sau ingineri în domeniul siguranței. În plus, aceste locuri de muncă se regăsesc în mai multe domenii de carieră, cum ar fi știința / ingineria mediului, ergonomia și sistemele de siguranță.

O carieră în domeniul securității și sănătății în muncă poate fi recompensă, iar universitatea potrivită poate ajuta persoanele din toate mediile să aibă succes. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.