Keystone logo

17 Online Masterat Programe în Studii tehnologice Informatică Securitate cibernetică 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Securitate cibernetică
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Studii tehnologice Informatică Securitate cibernetică

Atunci când studenții doresc flexibilitatea de a urmări o diplomă de master în timp ce lucrează, un program online poate fi cel mai bine. Un program de studii postuniversitare adesea se concentrează pe un anumit domeniu de studiu, care poate oferi studenților mai multă expertiză. Un grad de master on-line poate fi completat în cât mai puțin de doi ani.

Ce este un master on-line în Cyber ​​Security? Acest program este adesea conceput pentru a oferi studenților o bază solidă în domeniile-cheie ale criminalistica digitale, date biometrice, criptografie, și de calculator și de securitate a rețelei. Cu cursuri de bază, cum ar fi introducerea sistemelor de operare, aplicație de securitate, date biometrice, proiectarea și analiza algoritmilor, crearea de rețele de calculator, criptografie aplicată, informații și securitate, s-ar putea fi mai bine pregătiți pentru a proteja infrastructurile electronice de atacuri periculoase.

Pentru că atât de multe dintre afacerile de astăzi se bazează pe computere, cineva cu aceste cunoștințe pot fi pregătite pentru o cariera de succes.Un maestru în Cyber ​​Security ai putea oferi instrumentele și înțelegere care aveți nevoie pentru promoții mai rapide și salarii inițiale mai mari decât cineva care are doar o diplomă de licență sau de nici un grad.

Costul de un grad de master on-line poate varia foarte mult de la o școală la alta. Programul exact pe care doriți să luați și durata potențială sunt susceptibile de a juca un rol în predare. În cazul în care doriți să obțineți o estimare mai buna, va trebui să contactați școala sunteți de gândire de a participa.

Înainte de a începe acest program, poate doriți să se gândească la cariera te vei califica pentru după absolvire. Unii elevi cu această educație au plecat să devină analiști de vulnerabilitate, testere de penetrare, analiști de securitate, arhitecți de securitate și de programatorii de aplicații de securitate. Cei mai mulți oameni cu această activitate educațional, cu dezvoltarea de produse de securitate cibernetică. Cu toate acestea, cariera exactă vă sunt capabili de a obține este de natură să depindă de istoricul dvs. de lucru anterioare și educație.De asemenea, puteți utiliza acest master on-line în Cyber ​​Security ca o piatră de temelie pentru continuarea studiilor.

Este acest tip de drept de program pentru tine? Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.