Keystone logo

5 Online Masterat Programe în Studii profesionale Sănătate 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Sănătate
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Online Masterat Programe în Studii profesionale Sănătate

  Cei care doresc să-și continue studiile după ce au obținut o diplomă de licență pot merge la un program de masterat. Spre deosebire de o diplomă de licență, această cale avansată de studiu se bazează pe cunoștințele pe care le-ați câștigat deja.

  Dacă aveți o pasiune pentru cunoașterea științifică și o încercare de a ajuta pe ceilalți, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a obține un masterat în sănătate. Ce este un Maestru în Sănătate? Este un grad avansat care vă poate ajuta cu cunoștințele pentru a face o diferență în industria de sănătate în continuă schimbare și din ce în ce mai vitală. Puteți lua cursuri în domeniul sănătății comunitare și de mediu, puteți înțelege mai bine politica de sănătate și puteți să studiați domenii specializate cum ar fi medicina sportivă, legea sănătății și bioetica.

  Acest grad de stimulare mentală vă poate dota cu abilități care se traduc atât la carieră, cât și la viața personală. Un domeniu de studiu orientat spre detalii, absolvenții sunt adesea mai organizați în viața lor de zi cu zi. Cu o mai bună înțelegere a unei varietăți de aspecte legate de sănătate, este posibil să aveți mai multe șanse de a conduce și de a încuraja un stil de viață sănătos, în timp ce cei care intenționează să intre în rolurile de conducere ale industriei pot obține abilități de comunicare interpersonală mai bune.

  Când studiați masteratul, există mulți factori care influențează costurile. Acestea pot include structura de școlarizare și creditare a școlii dvs. specifice, unde este situată școala dvs. și cât timp vă dorește să absolviți.

  Absolvenții cu o diplomă de masterat în domeniul sănătății au adesea un număr mare de căi de carieră pentru a se alătura. Printre aceștia se poate număra un coordonator al asistenței medicale, în cadrul căruia supravegheați structurile de sănătate publică; ca educator în domeniul sănătății, unde puteți avea oportunitatea de a vă împărtăși cunoștințele vitale; sau puteți avea chiar un viitor ca biostatistician, analizând date și statistici în timpul studiilor de cercetare medicală.

  Există oportunități de a urma un Master în Sănătate într-o serie de setări la nivel mondial. Este posibil să puteți lua cursuri standard, cursuri online sau chiar un program hibrid de ambele. Studenții cu normă întreagă câștigă în mod obișnuit maestrul lor în doi ani. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.