Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Online Masterate Programe în Pedagogie 2024

2 Online Masterat Programe în Pedagogie 2024

Prezentare generală

Câștigarea unei diplome de masterat poate aduce multe avantaje, de la creșterea numărului de locuri de muncă și de a câștiga putere la o mai mare expertiză în domeniul dumneavoastră. Majoritatea programelor de masterat au o durată de unu până la trei ani și includ o formă de cercetare independentă.

Ce este un Maestru în Pedagogie? Pedagogia se referă la teoria și practica predării și se axează în principal pe metodele, materialele și filosofia din spatele opțiunilor de predare în clasă. Aceste programe pot include cursuri care să acopere istoria educației, dezvoltarea de abordări didactice pentru diferite subiecte și grupuri de vârstă, provocările de proiectare și implementare a instruirii și dezvoltarea, implementarea și evaluarea practicilor de evaluare. Multe programe includ o componentă în domeniu, în școli conectate la universitatea unde se află programul.

Elevii din aceste programe dezvoltă de obicei capacitatea de a analiza critic și de a evalua metodele și abordările instructive. Oportunitățile de a preda elevilor în sălile de clasă afiliate pot crea abilități de predare și pot introduce noi tehnici de gestionare a timpului și organizare. Elevii pot crește, de asemenea, abilitățile de comunicare orală și scrisă prin experiența de cercetare și de clasă.

Programele de master variază în funcție de costuri, în funcție de factori precum lungimea programului și aria de specializare. Comunicarea directă cu programele pe care le gândiți este cea mai bună modalitate de a obține detalii despre cost și curs.

Programele de masterat în pedagogie pot servi drept acreditare calificativă pentru studenții care doresc să urmeze cariera didactică în școli publice sau private la nivel de copilărie, elementar sau secundar. În plus față de posturile de profesor, acest grad este util pentru persoanele care urmăresc o carieră ca dezvoltatori de software educațional, dezvoltatori de teste și evaluări, dezvoltatori de curriculum sau autori de manuale pentru editori educaționali. Unii absolvenți pot dori, de asemenea, să urmeze o carieră ca consultanți sau formatori de cadre didactice specializați fie într-o zonă sau într-o anumită categorie de vârstă.

Un Maestru în Pedagogie vă poate duce cariera educațională la noi înălțimi. Între numeroasele universități care oferă acest grad și opțiunile online disponibile, puteți găsi potrivirea potrivită. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Instruction
  • Pedagogie
Domenii de studiu
  • Pedagogie (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu