Keystone logo

27 Online Masterat Programe în Managementul Resurselor umane 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Managementul Resurselor umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (27)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Managementul Resurselor umane

Un maestru 's grad poate lua cariera unui student la nivelul următor și deschide oportunități uimitoare în diverse domenii. Mai mult decât atât, studenții pot alege să câștige un grad de doctorat odată ce au un master sub centura lor.

Ce este un master on-line în Managementul Resurselor Umane? Acest grad permite elevilor să studieze lucrările interioare specifice ale comportamentului uman și de a înțelege modul în care oamenii privesc unul cu altul într-un cadru la locul de muncă. managerii de resurse umane ar trebui să poată să fața locului talente ascunse în angajații și să contribuie la dezvoltarea lucrătorilor, astfel încât acestea sunt un avantaj pentru companie. Elevii vor învăța cum să angajeze lucrători care se potrivesc cu planul de viziunea echipei, precum și modul de a instrui angajații pentru a deveni de succes în cadrul companiei. Cursuri necesare pot include psihologia, managementul afacerilor, strategii în planificarea, dezvoltarea de comunicare și de etică în afaceri.

Obținerea unui master on-line în Managementul Resurselor Umane poate fi extrem de benefic pentru studenții care doresc să continue poziția lor în industria de afaceri sau orice alt domeniu în care sunt necesare resurse umane. Companiile pot oferi angajaților cu salarii de masterat mai mari și mai multe poziții de prestigiu în cadrul companiei.

În timp ce unii oameni cred că a câștiga o diplomă de master poate costa un braț și un picior, programe variază în costul de școlarizare. Viitorii studenți sunt încurajați să verifice prețuri diferite de școlarizare, în scopul de a găsi unul care satisface cel mai bine nevoile lor financiare.

Absolvenții programului pot găsi o poziție în calitate de consultant, cercetător economic, profesionist în managementul public, manager de planificare sau de manager de resurse umane pentru o mare corporație. Antreprenorii pot beneficia de a lua acest program, de asemenea. Elevii pot merge mai departe pentru a deveni directori de management umane, manageri de comunitate, organizatorii de grup, ofițerii de relații speciale sau chiar lideri publici.

Studenții care doresc să se înscrie în program se pot angaja în cursuri on-line sau să participe la jumătate din clasele lor în campus și jumătate on-line. Pentru a explora oportunitățile potrivite pentru tine, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.