Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Online Masterate Programe în Managementul ospitalității 2023/2024

5 Online Masterat Programe în Managementul ospitalității 2023/2024

Prezentare generală

După ce a obținut o diplomă de licență într-un subiect, o modalitate eficientă de a concura pe piața muncii este să câștigi o diplomă de masterat. Acest tip de diplomă se extinde pe un anumit subiect pentru ca elevii să studieze mai intens și poate dura aproximativ doi ani până la finalizare.

Ce este un Master în Managementul Ospitalității? Acest program studiază cerințele manageriale avansate necesare pentru ca studenții să opereze cu succes un hotel sau o întreprindere conexă. Studiul ospitalității încorporează o multitudine de responsabilități pe care un student trebuie să le învețe să coordoneze și să organizeze eficient operațiunile unui hotel. Unele cursuri explorează tehnici de gestionare alternativă și de planificare a evenimentelor. Multe programe oferă o combinație de prelegeri la clasă și experiență la locul de muncă.

După ce a obținut o diplomă de master în managementul ospitalității, studenții se pot găsi cu abilități de comunicare interpersonală mai eficiente, care îi pot ajuta să reușească în diferite cariere. Dintre acești studenți, abilitățile organizaționale și de rezolvare a problemelor au tendința de a fi foarte avansate.

Costul unui grad absolvent este, de obicei, mai mic decât cel al unei diplome de licență, însă diferite programe și instituții au cerințe unice pentru înscriere. Este recomandat ca studenții să contacteze programele potențiale pentru informații specifice de școlarizare.

Un Master în Managementul Ospitalității poate ajuta elevii să lucreze până la poziții mai profitabile în acest domeniu. Un student cu o diplomă de masterat poate avea o experiență și o cunoaștere mai intensă a managementului ospitalității și va fi deseori urmărit de angajatori mai mari, corporativi. Acești angajatori variază de la sectoarele turismului internațional la diferite agenții guvernamentale. Unele opțiuni de carieră includ lucrul în industria călătoriilor ca manager de croazieră, hotel sau restaurant. O altă opțiune de carieră este aceea de a lucra ca manager de evenimente pentru o companie sau o organizație majoră.

Mulți studenți aleg să obțină un masterat la domiciliu, în timp ce alții aleg să studieze în străinătate. Universitățile din întreaga lume oferă aceste grade avansate, iar unele au opțiuni online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul ospitalității
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu