Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Online Masterate Programe în Management hotelier 2023

4 Online Masterat Programe în Management hotelier 2023

Prezentare generală

Cu cursuri de concentrat în acest domeniu ales de studiu, o diplomă de master oferă studii avansate la nivel de absolvent. Acest program de unu-la-doi ani, de obicei, necesită o diplomă de licență ca o condiție prealabilă.

Ce este un Maestru on-line în Hotel Management? Un program de management hotelier poate preda elevilor despre diversele sarcini implicate în gestionarea unui hotel. Elevii pot afla mai multe despre industria ospitalitatii, inclusiv franciză, tehnologie, operațiuni generale și de marketing. Elevii pot studia, de asemenea, analiza financiară, managementul angajaților și vânzări. Teoria culinară și de gestionare a restaurant pot fi, de asemenea, acoperite. De asemenea, mai multe programe includ studii practice, care permite studenților să pună abilitățile lor de a utiliza în situații reale.

După terminarea unui program de management hotelier, studenții pot fi pregătiți pentru a intra în posturi de conducere. Ele pot avea cunoștințele necesare pentru a rula propriul hotel sau lucrează în poziții de conducere într-un lanț hotelier de top.

Când vine vorba de costurile pentru un program, este dificil de a da o estimare exactă. Costurile variază de la școală la școală, astfel încât estimarea cea mai exactă ar trebui să fie obținute de instituția în care un student a înscris.

După terminarea unui program de, un student poate fi capabil să lucreze în diferite domenii de ospitalitate. Aceasta include de lucru la hoteluri, spa-uri, croaziere, cazinouri si restaurante. Absolvenții pot fi, de asemenea, în măsură să continue să lucreze la nivel internațional, cu hoteluri și stațiuni din întreaga lume. Cele mai multe persoane vor fi în măsură să avanseze în cariera lor curente, în timp ce altele pot fi incepand o cariera in industrie. Unii absolvenți ar putea dori chiar să înceapă propria afacere. Cei interesați de predarea sau cercetarea în domeniu poate continua studiile într-un program de studii de doctorat.

Dacă doriți ca să se califice pentru poziții avansate în cadrul industriei ospitalitatii, atunci s-ar putea lua în considerare înscrierea în programul de studii un management de master hotelului.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Management hotelier
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu