Keystone logo

3 Online Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Management durabil 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii economice durabile
  • Management durabil
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Management durabil

O diplomă de master este o opțiune de studii la nivel de absolvent care oferă studii avansate într-un domeniu ales. De obicei durează unu până la doi ani pentru a finaliza o diplomă de master. Cele mai multe programe vor avea o diplomă de licență ca o condiție prealabilă.

Ce este un master on-line în Managementul durabil? Un program de management durabil oferă studenților șansa de a învăța despre subiecte importante care afectează acest domeniu. Programele încorporează, în general, unele clase de afaceri, cum ar fi marketing, resurse umane, finanțe și vânzări. În plus, abilități de conducere sunt un accent, împreună cu oferindu-le studenților cu cunoștințe de diferite teme de durabilitate, cum ar fi crearea durabilă de valoare, resurse de pământ, întreprinderile sociale și de pe piețele emergente. Programele pot, de asemenea, să se concentreze foarte mult pe etică și de gestionare a operațiunilor.

Completarea unui program de management durabil permite studenților să lucreze în acest domeniu în creștere în poziții de conducere.Elevii invata despre diferitele elemente ale industriei, permițându-le să lucreze în diverse industrii de introducere a unor opțiuni de durabilitate.

Costul unui program este dificil de estimat din cauza variațiilor dintre școli și programe. Elevii ar trebui să se intereseze întotdeauna despre costurile de la școlile lor alese pentru estimarea cea mai precisă.

După absolvire, un student poate lucra în aproape orice industrie. Durabilitate devine din ce în comun în toate domeniile de activitate, cum ar fi construcțiile, de îngrijire a sănătății și chiar și finanțe. Elevii pot avea posibilitatea de a lucra pentru companii private, agenții guvernamentale și organizații non-profit. Cei mai mulți absolvenți vor deveni consultanți sau manageri de durabilitate. Elevii pot fi chiar în măsură să înceapă propria afacere sau un avans de educație a acestora, prin completarea unui grad de doctorat, care le-ar putea permite să lucreze în cercetare sau cadre universitare.

Dacă aveți o pasiune pentru o viață durabilă și cauzele de mediu, apoi înscrierea în programul de gradul de master în management durabil poate fi o opțiune bună pentru tine. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.