Keystone logo

20 Online Masterat Programe în Studii tehnologice Inteligență artificială 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Inteligență artificială
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (20)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Online Masterat Programe în Studii tehnologice Inteligență artificială

  O diplomă de masterat este o diplomă de studii postuniversitare care se desfășoară, de obicei, după diploma de licență. Finalizarea unui program de master necesită, de obicei, cercetări independente și o teză sau un proiect care demonstrează că el sau ea are o înțelegere avansată a subiectului.

  Ce este un Maestru în Inteligența Artificială? Aceasta este o diplomă în domeniul emergent al învățării mecanice. Cercetătorii se pot aștepta să învețe tehnici avansate de programare care pot fi aplicate la o varietate de proiecte de inteligență artificială. Cursurile se concentrează de obicei pe robotică, informatică, algoritmi și inginerie. Cercetătorii ar putea avea, de asemenea, șansa de a învăța despre inginerie.

  Inteligența artificială este un domeniu relativ nou, dar unul se pregătește să se extindă în următorii ani. Se pot aștepta să învețe raționamentul logic, abilitățile organizaționale și să se familiarizeze cu diferite tehnologii, abilități care se pot dovedi utile profesional și în viața de zi cu zi.

  Costul unui Master în inteligența artificială variază între colegii și universități. Studentul mediu ar trebui să plătească cel puțin doi ani de studiu cu normă întreagă, deși unii ar putea să-și finalizeze programul într-un timp puțin mai scurt. Contactarea școlilor pentru a solicita o defalcare a costurilor este recomandată

  Cei mai mulți absolvenți cu Master în inteligență artificială intră în câmpurile legate de computere sau tehnologie. Atât instituțiile publice, cât și cele private utilizează inteligența artificială, oferind absolvenților o gamă largă de locuri de muncă pentru a alege. Unii studenți pot, de asemenea, să decidă să lucreze independent, devenind consultanți, care lucrează ca liber profesioniști sau începând propria companie care utilizează abilitățile lor învățate.

  Inteligența artificială este un domeniu relativ nou cu mai puține opțiuni de grad disponibile decât disciplinele stabilite mai mult. Acest lucru înseamnă că ar putea fi necesar să obțineți un Master în Inteligență Artificială online de la o anumită școală. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.