Keystone logo

8 Online Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie mecanică 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie mecanică

Înscrierea într-un program de master oferă în mod obișnuit accesul studenților la cunoștințe mai largi despre anumite subiecte decât pe care le primesc de obicei în timpul studiilor universitare. În timp ce o diplomă de licență este, de obicei, un precursor, elevii petrec în general aproximativ doi ani suplimentari într-un program de masterat.

Ce este un Maestru al Ingineriei Mecanice? Oricine dorește să intre în industria de proiectare mecanică sau în industria de producție ca un profesionist de lucru ar putea dori să obțină un grad de inginerie mecanică. Atunci când participă la aceste programe, persoanele obișnuiesc să dobândească cunoștințe mai profunde despre procese mecanice, design, impact și efecte, matematică, etică și alte subiecte similare. Deseori aleg o anumită fațetă a ingineriei mecanice pentru a studia sau poate învăța despre o varietate de subiecte de inginerie mecanică. Înainte de absolvire, majoritatea studenților finalizează un proiect de capstone sau scriu o teză, deși unele instituții au programe curriculare exclusive.

Elevii în general învață abilități mecanice, competențe de planificare a proiectelor și abilități organizaționale, urmărind în același timp un Master în Inginerie Mecanică. Aceste abilități îi ajută adesea pe absolvenți să concureze pentru poziții în industriile preferate.

Școlile stabilesc costurile programului ținând cont de o varietate de factori. De aceea, indivizii deseori trebuie să discute taxele și taxele cu administratorii de programe pentru a înțelege cât de mult câștigă un Master în Inginerie Mecanică la toate școlile potențiale.

Castigarea unui Master in Inginer mecanic permite de obicei absolvenților să concureze pentru poziții de inginer mecanic, precum și roluri de conducere în sectorul de afaceri. Adesea, persoanele devin manageri de proiect, directori de programe, ingineri de cercetare sau specialiști în cercetare și dezvoltare. Unii participanți la program devin profesori, profesori, cercetători sau consilieri universitari. De asemenea, alte persoane rămân în mediul academic prin înscrierea într-un program de doctorat sau prin căutarea unui alt grad special.

Universitățile din jurul planetei oferă în mod obișnuit programe de licență în inginerie mecanică, atât în ​​clase tradiționale, cât și prin programe online. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.