Keystone logo

10 Online Masterat Programe în Studii de inginerie Ingineria sistemelor 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii de inginerie
 • Ingineria sistemelor
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Online Masterat Programe în Studii de inginerie Ingineria sistemelor

  Printre numeroasele avantaje ale obținerii unei diplome de masterat, acest lucru poate accelera progresul carierei. Cele mai multe programe de masterat au o durată de unu până la trei ani și oferă o șansă de a dezvolta cunoștințe profunde într-un domeniu specific de studiu.

  Ce este un Maestru în ingineria sistemelor? Domeniul ingineriei sistemelor se suprapune cu și completează alte tipuri de inginerie. Scopul principal al ingineriei sistemelor este crearea și gestionarea sistemelor complexe și dezvoltarea de sisteme pentru rezolvarea problemelor. Majoritatea programelor se concentrează pe una dintre cele trei domenii majore din domeniu: ingineria sistemelor de produse, ingineria sistemelor de întreprindere sau ingineria sistemelor de servicii. Cursurile tinde să reflecte acest accent și sunt orientate spre abordarea tipurilor specifice de sisteme studiate.

  Majoritatea programelor de inginerie a sistemelor sunt interdisciplinare, predate de ingineri dintr-o varietate de domenii, pentru a dezvolta capacitatea studenților de a gândi critic și creativ, a analiza organizarea și planificarea sistemelor dintr-o perspectivă globală și a efectua cercetări interdisciplinare pentru a găsi soluții inovatoare pentru probleme noi. Toate aceste aptitudini sunt utile în multe cariere.

  Costul unui program de master depinde în mare măsură de factori cum ar fi lungimea, locația și cursul specific de studiu. Dacă aveți în vedere un anumit program, contactați școala pentru informații și întrebați despre cost.

  Ingineria sistemelor este un domeniu interdisciplinar și, prin urmare, face posibile multe căi de carieră. În funcție de experiența și experiența profesională a unui student, locurile de muncă ca ingineri de sisteme sunt disponibile în diverse industrii precum industria aerospațială, petrol, electronică, software, tehnologia informației, comunicații, agricultură și îngrijirea sănătății. În aceste industrii, locurile de muncă includ inginerul sistemelor, directorul ingineriei sistemelor, directorul pentru controlul calității și dezvoltatorul de sisteme. Pozițiile în management și leadership în cadrul acestor industrii pot deveni, de asemenea, posibile, de la managerul de program la COO. Un grad de inginerie a sistemelor poate crea, de asemenea, oportunități de lucru ca consultant.

  Câștigarea unui Master în Ingineria Sistemelor vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele carierei. Educația este disponibilă în întreaga lume și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.