Keystone logo

1 Online Masterat Programe în Finanțe corporative 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Finanțe corporative
Domenii de studiu
  • Studii economice (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Finanțe corporative

Culminarea anilor de studii, o diplomă de master este căutată numai după obținerea diplomei de licență. Acest curs de studiu permite studenților să se scufunde mai adânc într-un anumit subiect cu scopul de a stăpâni subiectul.

Ce este un Master în Finanțe corporative? Aceste programe sunt potrivite pentru studenții care lucrează în domeniul contabilității sau al finanțelor care doresc să se mute într-o poziție la o organizație în care cele două concepte sunt utilizate împreună. Cursurile acoperă de obicei subiecte de valoare, piețe globale, teoria financiară, economie și alte concepte fiscale tangibile. Elevii au posibilitatea de a studia cu profesori care au lucrat în corporații la nivel mondial și au experiență de primă mână care pun aceste idei în practică.

Absolvenții acestor programe dobândesc adesea abilități organizaționale avansate și sunt pregătiți să ia decizii de afaceri care fac din competențele contabile preocupări economice. O abilitate nouă de a naviga în economia globală se poate impune luării deciziilor financiare internaționale pentru multe companii.

Costurile programului variază în funcție de locație, servicii oferite și reputația unei școli, printre alți factori. Atunci când alegeți o școală pentru a participa, elevii ar trebui să facă întotdeauna prima cercetare.

Acest grad absolvent pregătește în mod unic elevii pentru funcțiile financiare în cadrul unei corporații. În cazul în care un absolvent începe în ierarhia acestor roluri depinde de experiența anterioară și de structura organizației. Scopul final poate fi o funcție de director financiar, cu pietre de trecere în calea trezorierului, a controlorului sau a planificării financiare și a managerului de analiză. Fiecare dintre aceste posturi poartă responsabilitatea pentru deciziile critice în cadrul părții financiare a planului unei companii. O diplomă de absolvent oferă cunoștințele necesare pentru a înțelege ramificațiile diferitelor strategii și pentru a lua cele mai bune decizii pentru alinierea la obiectivele de afaceri.

Un Master în Finanțe corporative vă poate ajuta să vă duceți cariera în servicii financiare la nivelul următor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.