Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Masterate Programe în Design de produs 2023

1 Online Masterat Programe în Design de produs 2023

Prezentare generală

Instituțiile private și publice oferă programe de masterat pentru cei care dețin o diplomă de licență. Cursuri oferă o perspectivă provocatoare în materie și echipează studenții pentru a reuși în domeniul lor de studiu. Aceste studii necesită adesea mai puțin de doi ani pentru a fi finalizate.

Ce este un Master în Design de Produs? Instruirea amănunțită primită de la un program care oferă un master în proiectarea produsului urmărește dezvoltarea competențelor de cercetare și de proiectare ale potențialilor studenți. Un program de proiectare a produselor încurajează indivizii să aducă la masa ideile de inovare și explorare creativă, cu accent pe adaptarea produselor la cerințele în continuă schimbare ale diversității, culturii și tehnologiei în întreprinderile din întreaga lume. Domeniile potențiale de studiu pot include limba și cultura în scena de design modern, tendințele influențelor comportamentale în design și factorii care influențează integrarea cu succes a designului.

Elevii dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor prin experiența lor de proiectare a produselor și sunt capabili să comunice în mod clar cu abilități scrise și verbale. Ei sunt capabili să conducă echipe în mod eficient, pot efectua cercetări și pot aplica rezultate pentru a pionieri cu noi produse. Acestea sunt instrumente valoroase pentru creșterea succesului companiei și pot conduce adesea absolvenții la oportunități mai mari de carieră și la creșterea așteptărilor salariale.

Multe programe postuniversitare în domeniul designului de produse pot fi găsite online și există instituții globale care oferă programe bazate pe campus. Există programe care necesită stagii de practică sau experiență de învățare pe teren, ambele care ar putea crește costurile pentru buzunar pentru student. Consultați o școală specifică cu privire la costul prezenței.

Posibilitățile pentru absolvenții de proiectare a produselor sunt multe, întrucât educația și formarea avansată deschid noi porți într-o varietate de domenii. O oportunitate primordială pentru auto-starter este ca un antreprenor într-o zonă de interes cu o industrie bazată pe design. Lucrările de designer pot varia de la designer de mobilier și designer de produs industrial la designer de expoziții. Există oportunități de cross-over, eventual disponibile ca director de artă publicitară sau de marketing, manager de cumpărare, inginer auto sau stilist.

Cu o varietate de industrii care doresc inovație în designul produselor, programele de absolvent pot fi găsite în întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de design
 • Design de produs
Domenii de studiu
 • Studii de design (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu