Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Online Masterate Programe în Conducere educațională 2023/2024

25 Online Masterat Programe în Conducere educațională 2023/2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o certificare a învățământului la nivel superior într-un domeniu specificat. Ele duc deseori la o anumită profesie și pot include învățarea în stil de clasă, stagii, practici, învățământ la distanță sau module online.

În timp ce un Maestru în Educație este mai bine cunoscut, unii indivizi se pot întreba, ce este Leadership Master în Educație? O diplomă de master în conducerea educației poate să acopere subiecte legate de principiile educației și pedagogiei, dar adesea merge mai departe pentru a instrui indivizi pentru a conduce instituții de învățământ, cum ar fi programele de studii în străinătate, centrele universitare, ministerele sau departamentele de învățământ sau institutele de formare a cadrelor didactice. Elevii care urmăresc o astfel de diplomă pot învăța cum să construiască organizații educaționale, să utilizeze cercetarea pedagogică pentru a dezvolta noi programe sau pentru a înțelege dinamica grupului și psihologia.

Obținerea mai multor competențe utile poate rezulta din câștigarea unui Master în Leadership în Educație. Asemenea abilități includ nu numai abilitățile utile de zi cu zi, cum ar fi leadership puternic, comunicare și planificare, dar și abilități specifice subiectului, cum ar fi identificarea problemelor sistemice în cadrul programelor educaționale și acționarea ca factori de schimb pentru a sprijini îmbunătățirile.

Diplomele de masterat în conducerea educației sunt de obicei obținute în trei semestre sau într-un an și jumătate de studiu cu normă întreagă. Costul poate varia semnificativ în funcție de instituția care oferă programul. În unele țări, însă, diplomele de masterat pot fi subvenționate programe de asistență postuniversitară.

Un astfel de grad poate duce la o varietate de cariere diferite. Printre aceștia se numără directorul sau administratorul școlii sau al universității, decanul de studenți, un ministru sau secretar al învățământului, un director, un președinte al colegiului sau un instructor de profesor într-un colegiu de învățământ. Un Master de Leadership în Educație poate beneficia, de asemenea, persoanele care se gândesc la carieră ca analisti politici, managerii de programe dintr-o organizație non-profit relevantă sau consultanți pentru dezvoltarea programelor.

Unele programe de masterat în leadershipul în educație sunt oferite online, oferind opțiuni de înscriere mai flexibile pentru oamenii de știință din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Conducere educațională
Domenii de studiu
  • Pedagogie (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu