Keystone logo

2 Online Masterat Programe în Științe sociale Relații internaționale Afaceri internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Relații internaționale
  • Afaceri internaționale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Online Masterat Programe în Științe sociale Relații internaționale Afaceri internaționale

Unii studenți urmăresc un grad de master on-line dupa ce a lucrat timp de câțiva ani sau imediat după completarea unui program de licență. O diplomă de master extinde cunoștințele unui student pentru el sau ea face un expert într-un anumit domeniu. Anumite programe de studii postuniversitare pot fi finalizate în doi ani.

Ce este un master on-line în Afaceri Internaționale? Un program de studiu care se concentrează pe afacerile internaționale este adesea conceput pentru a crește gradul de conștientizare culturală a unui student. Cursurile necesare pot varia în funcție de focalizarea și școala pe care participa, dar pot include politica externă, seminarii de conducere, economie la nivel mondial, politicile internaționale, de conducere și administrație publică, patrie de securitate și apărare patriei, și principiile dreptului internațional. Multe dintre programe includ un stagiu sau imersiune lingvistică pentru a pregăti mai bine studenții pentru această lucrare cultural divers.

Ce beneficii poate acest tip de oferta de studii de master?Acesta poate oferi studenților abilitățile de conducere și de servicii publice de know-how-ul necesar pentru a reuși atât în ​​sectorul privat și public. Unii elevi cu o educație în afacerile internaționale pot beneficia de promoții sau ridică.

Înainte de a comite acest tip de program, trebuie să se gândească la obligația dumneavoastră financiară. Un master on-line în afaceri internaționale nu are un cost set. În schimb, de școlarizare depinde de școală, programul și intervalul de timp. Aflați mai multe prin contactarea directă o universitate.

După ce ați terminat un master on-line în programul de Afaceri Internaționale, ce tip de pistă de carieră ar putea să aveți? Acest lucru depinde de zona dvs. de specializare, dar mulți studenți au intrat în tranzacționare și de marketing în afaceri internaționale, de predare la universități internaționale, care deservesc în poziții guvernamentale la nivel de stat, fie sau naționale, precum și administrarea organizațiilor non-profit.Perspectivele dvs. de carieră ar putea fi dictată și de experiența profesională anterioară și educație. gradul dumneavoastră absolvent vă poate pregăti pentru învățământul superior.

După un pic de cercetare, ar putea fi gata să se aplice o anumită școală. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.