Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 40 Online Masterate Programe în Știința calculatoarelor 2023/2024

40 Online Masterat Programe în Știința calculatoarelor 2023/2024

Prezentare generală

Un grad de master on-line este adesea folosit pentru a urmări o diplomă de licență. Acest program de studiu poate dura unul până la doi ani pentru a finaliza. Ea se poate concentra asupra științelor sau artelor, în funcție de universitate au participat.

Ce este un master on-line în informatică? Acest program este adesea conceput pentru a oferi studenților o măiestrie de calculatoare în timp ce preda, de asemenea, necesare pentru abilitățile tehnologia de azi. Acest curs poate echilibra cursuri tehnice aplicate cu teoria fundamentală necesară pentru a reuși. Cursurile necesare pentru gradul poate varia, dar pot include date de mare, calcul de înaltă performanță, de dezvoltare web și inginerie software. În funcție de program, va trebui să ia cursuri în domeniile de bază ale sistemelor informatice, rețele și arhitecturi; algoritmi; și programare.

Deoarece computerele sunt astfel o mare parte din viața de astăzi, acest tip de grad poate pregăti studenții pentru o carieră înfloritoare.Mulți angajatori sunt în căutarea pentru specialiști în computere și poate chiar să ofere un salariu mai mare sau de promovare a studenților, cu un master în informatică.

Costul de un grad de master on-line poate depinde de o varietate de factori, inclusiv prestigiul unei instituții, durata unui program și a manualelor necesare pentru un curs de. Găsirea unei estimări poate fi greu, dar s-ar putea fi capabil de a obține un anumit cost de la universitate vă gândiți să participați.

Cu un Master in Computer Science sub centura ta, ce fel de carieră ar putea să fiți pregătiți pentru? Acest lucru poate depinde de educația anterioară, experiența anterioară și domeniile care vă interesează. Cu toate acestea, mulți studenți cu această educație continua să devină consultanți de calcul de înaltă performanță, specialiști în analiză de date și ingineri software. S-ar putea fi chiar posibilitatea de a utiliza acest grad ca o piatră de temelie pentru învățământul superior.

După ce ați decis acest lucru este programul potrivit, pasul următor este să se aplice.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (40)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu