Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Online Masterate în Arte  (MA) Programe în TESOL 2023

6 Online MA Programe în TESOL 2023

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad absolvent de nivel, de obicei, luate după ce vor câștiga o diplomă de licență. Programe de masterat permit studenților să studieze un subiect ales în profunzime și, de obicei, să ia doi ani pentru a finaliza.

Ce este un master on-line în TESOL? Studenții înscriși în programul de master în predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi iau, de obicei, cursuri în educație multiculturală, lingvistică, pedagogie, conceperea planului de învățământ, metodologia și evaluarea. Programele vor ajuta pe elevi să învețe cum să dezvolte un plan de clasă și ce metode ar trebui să folosească atunci când predau elevilor TESOL. Chiar dacă programul este oferit on-line, oamenii de știință se pot aștepta să completeze un proiect de stagiu sau de cercetare.

Terminarea programului de studii de master TESOL poate permite studenților să se califice pentru poziții de plată mai mari.In plus, elevii sunt capabili să învețe abilități pentru a ajuta la îmbunătățirea abilităților de predare și de a le permite să lucreze cu o gamă largă de elevi în engleză non-nativi.

Din cauza variațiilor între programe de la fiecare școală, este dificil de a oferi o estimare a costurilor. Studenții care doresc să știe mai multe despre costurile ar trebui să se intereseze cu instituția lor aleasă.

Prin completarea unui program de masterat în TESOL, absolvenții pot fi în măsură să crească cunoștințele lor de predare și abilități de a lucra la un nivel avansat sau de a obține o promovare în pozițiile lor curente. Indivizii se pot califica pentru a se alătura organizațiilor TESOL și să intre în poziții de conducere în domeniul educației. Un program poate ajuta, de asemenea, absolvenți se califică pentru muncă în crearea de politici, conceperea planului de învățământ sau de administrare. În unele cazuri, participanții la program pot fi chiar în măsură să înceapă propriile lor cursuri particulare de afaceri care oferă studenților.

Dacă sunteți interesat de a urma o carieră predarea limbii engleze ca a doua limbă sau doresc să avanseze în poziția dumneavoastră de predare curentă, atunci gradul de program de master în predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi pot fi o alegere excelentă. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Predare
  • TESOL
Domenii de studiu
  • Pedagogie (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu