Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Online Masterate în Arte  (MA) Programe în Studii de artă în Statele Unite ale Americii 2023

6 Online MA Programe în Studii de artă în Statele Unite ale Americii 2023

overview

Artele implică programe de o natură abstractă, iar universitățile fac de obicei distincție între facultățile de Arte și facultățile de Științe. Beneficiile oferite comunității prin arte sunt mai creative și sunt orientate spre gândirea intelectuală.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat este un program academic avansat care durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă și este conceput pentru studenții care deja au o diplomă de licență. Absolvirea unui MA îi poate ajuta pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și să îi pună și pe drumul cel bun către realizarea obiectivelor profesionale.

read_more

filters

  • MA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de artă
fields_of_study
  • Studii de artă (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format