Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Online Masterate în Arte  (MA) Programe în Pedagogie 2023/2024

Online MA Programe în Pedagogie 2023/2024

Prezentare generală

O diplomă de master este de obicei obținut după o diplomă de licență. Acesta oferă șansa de studiu aprofundat într-o anumită zonă subiect. Cele mai multe programe dura aproximativ doi ani pentru a finaliza, dar unele pot dura doar un an.

Ce este un master on-line în Educație? gradul de program de master de educație se concentrează pe predarea elevilor cu privire la metodele de predare avansate și strategii pentru a furniza o experiență educațională mai bună pentru elevii lor. Elevii dintr-un program pot studia subiecte care includ strategii de instruire, cercetarea educațională, procesul de luare a deciziilor, de conducere, strategii de evaluare și tehnologii în domeniul educației. Programele includ, de asemenea, de obicei, un proiect de studiu sau experiență de predare de student. Cele mai multe programe permit studenților să aleagă o specialitate pentru a studia, ceea ce permite un student să se pregătească pentru un anumit obiectiv de carieră.

Beneficiile de a câștiga un master în educație includ posibilitatea de a se califica pentru mai multe opțiuni de carieră.Absolvenții pot învăța abilități care să le permită să lucreze mai bine în domenii dificile, cum ar fi educația timpurie sau educația specială.

Deoarece programele variază de la școală la școală și multe școli permit personalizarea unui program, costurile pot varia foarte mult. Elevii ar trebui să se intereseze cu școala lor pentru o estimare corectă a costurilor.

Cadrele didactice care finalizează cu gradul de program de master de educație sunt capabili de a avansa în carieră. Acestea pot beneficia de promoții sau să fie în măsură să avanseze în poziții administrative. Unele titluri de carieră posibile pe care un absolvent poate califica pentru includ decan al studenților, membru al consiliului școlar, director de program, analist politic si consultant de educație. Elevii pot fi în măsură să se pregătească pentru a lucra într-o varietate de setări educaționale, inclusiv colegiu, universități, centre de îngrijire a copiilor și școlile private.

În cazul în care sunteți un profesor care dorește să avanseze educația dumneavoastră pentru a crește potențialul de carieră, ar putea beneficia de a câștiga un MA în Educație.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Instruction
Domenii de studiu
  • Pedagogie (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu